|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κάτσε να δούμε άμα το έχει ακόμα !!
![]() πάντος και εμένα μου φένεται καλή η τιμή !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γράφει τηλ απο κάτω παρτον να σου πει αμέσως εγω πήρα το 60 απο κει
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια sorry αν σας ξενερωνω,αλλα μια παρατηρηση..
![]() η μεταπηδηση απο τα 50 στα 180lt ειναι σημαντικη... ![]() απλα υπενθυμιση.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα η συγκριση πρεπει να γινει αναμεσα στα 120 και 180 λιτρα , εφοσον τα πρωτα τα εχει ηδη αποφασισει ο Λεωνιδας .
Αναμεσα λοιπον σε αυτα τα δυο , δεν βλεπω μεγαλες διαφορες ... Για κυκλοφορια/βραχο θα πρεπει να πεσει χρημα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζω οτι η κατασκευη ειναι μονοδρομος στο θαλασσινο.Θα γλυτωσεις λεφτα απο τις παντεντες που θα κανεια για να προσαρμοσεις τον εξοπλισμο.Εχω ενα Ριο 400 και ξερω τι σου λεω.Να σου πω και κατι βασικο θα το φτιαξεις ακριβως στις διαστασεις που σε βολευει.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζω οτι μονο στη περιπτωση που θα μπει sump θα γλυτωσει λεφτα ...ή καλυτερα να το πω , δεν γινεται αλλιως.
Δυστηχως , δεν υπαρχει μαστορας στην Ελλαδα που να σου φτιαξει ενυδρειο+βαση 180 λιτρων με 300 ευρω ...μιλαμε για κατι αισθητικα καλο , οχι απλα μια γυαλινη γουρνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν θα αρχισει τις πατεντες ελα και πες μου Βασιλη πως θα γινει και το ετοιμο.Ποιο ενυδρειο 180 λιτρα εχει 300 ευρω με την βαση?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |