|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια, γιατί κοντεύω να αρχίσω να τραβάω τα μαλιά μου!!!
Παράθεση:
Μόνο ερεθισμένα είναι τα βράγχια σε κάποιες μελανοταινίες(σαν να έχουν πληγή εξωτερικά), και σε δύο είναι πρισμένα προς τα έξω και σαν να έχουν ...μαζέψει "κάτι" μέσα. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι τραβάει πολυ καιρό το θέμα. Από τον Δεκεμβριο. Η περιγραφή δεν είναι και ο ιδανικότερος τρόπος βέβαια για διάγνωση, αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω φωτογραφία που να φαίνεται. Το praziquantel, πρέπει να έχει ο Υδρόκοσμος αλλά δεν απαντάει σήμερα. Θα ρωτήσω αύριο το πρωί. Το levamisol το βρήκα, και θα το πάρω αύριο (να τό'χω καλού κακού, κιας μη χρειαστεί). Μου είπαν ότι έχει δισκία και σκόνη. Παρήγγειλα σκόνη. Σωστά? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Πάω για Co2 | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-09-05 22:42 |
Μερικές photo από το Δημόσιο ενυδρείο στο Παρίσι...... | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 26-05-05 15:08 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
Κακά & καλά νέα.... | mmbuna | Malawi | 5 | 03-04-05 18:43 |