|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα σου φερει ετοιμο στρωμενο υλικο, τοτε τι συζηταμε για αμμωνιες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() σημερα μου το ειπε... θα σας πω τι εγινε... |
|
||||
|
||||
![]()
Aν βάλεις κομμάτι από του φίλου σου το ενυδρείο τότε μπορείς και την ίδια μέρα να βάλεις ψαράκια. Αρκεί φυσικά να είναι και το δικό του ενυδρείο σε καλή κατάσταση χωρίς προβλήματα γιατί αν π.χ είναι άρρωστα τα ψαράκια του ενδέχεται να κολλήσουν και τα δικά σου μιάς και θα έχεις από το ίδιο υλικό. Όλα θέλουν μεγάλη προσοχή.
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορείς να βάλεις πολλά ψάρια αμέσως μετά το μπόλιασμα, πολύ λίγα στην αρχή μέχρι να εξαπλωθεί η αποικία. Προσοχή
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 19-03-07 στις 19:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Τάσο χάρηκα... Για μένα καλύτερα να στρώσεις με αμμωνία για να έχεις και το χρόνο να διαβάσεις και να μάθεις πολλά μέχρι να αποκτήσεις τα ψάρια σου, αλλά και την εμπειρία, το ενυδρείο του φίλου σου είναι στρωμένο σίγουρα?
|
||||
|
||||
![]()
ναι το εχει 3 χρονια νομιζω... για αρχη λεω να βαλω 2 ψαρακια, μαλλον αγγελοψαρα. καλα δεν θα ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάσο όπως σου είπα και πιο πριν τα λίτρα σου δυστυχώς δεν φτάνουν γι'αυτά τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα η αυριο θα μου το φερει μαλλον,
απο κει και περα, τι ψαρακια μου συνυστατε να βαλω? κ ποσα? εχθες το μπολιασα, εβαλα δυο μικρα σκαλαρακια. εβαλα το σακουλακι για 20 λεπτα στο ενυδρειο, μετα εβαζα λιγο λιγο νερο στο σακουλακι κ μετα απο λιγο τα αφησα μεσα. αυτα πηγαν και εκατσαν στην γωνια κατω. μετα που εφυγαμου ειπε ο συγκατικος οτι ξεθαρεψαν, μετα οταν πηγα σπιτι και πηγα κοντα να τα δω, εμειναν παλι ακηνητα... δεν εφαγαν καθολου εχθεσ που τους εβαλα... το βραδυ που εκλεισα το φως κ εβλεπα απο το κρεβατι απο μακρια αρχισαν παλι να κοβουν βολτεσ, αλλα μου φενεται οτι η ρωη του νερου απο το φιλτρο τους δυσκολευει να κολημπισουν ανετα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 21-03-07 στις 12:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν το διαβασες αυτό...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές νέες φωτογραφίες... | Maverick | Bettas | 8 | 06-02-07 09:57 |
Μερικές ερωτήσεις για φυτεμένο... | filoxenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 01-06-06 08:32 |
Μερικές φωτογραφίες... | Maverick | Bettas | 7 | 16-01-06 00:31 |
Μερικές σαφείς ερωτήσεις | pepe | Χρυσόψαρα | 7 | 13-11-05 10:05 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |