|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν αντεδρασα πουθενα.γιατι μΟΥ τα λετε ολα ΑΥΤΑ?δεν ακουσα κανεναν?ναι αυτο ενοω μπλε σφουγγαρι
οτα πειρα το παπαγαλοψαρο δεν ειξερα οτι ειναι μεταλαγμενο και μου ειπαν οτι τεριζα στο πετσοπ.στον κυριο που μου ειπε για του σφουγγαρι,δεν του εφαρα αντιρηση.τι μου προτινεται για το φιλτρο?εγω δεν αντεδρασα πουθενα δεν καταλαβενω γιατι μου μιλισες σανα δεν ακουω (s-vitzi)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 13-03-07 στις 21:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα για το φίλτρο να προσθέσεις και άλλο μακαρόνι ή να βρεις ένα άλλο μαγαζί γιατί από ότι βλέπω σου πούλησε υαλοβάμβακα για σφουγγάρι! Βέβαια ο εν λόγω υαλοβάμβακας είναι αρκετά χοντρός και αν μείνει μέσα θα γίνει και αυτός βιολογικό υλικό όμως θα στουμπώνει εύκολα.
Υ.Γ. Χαλαρά παιδιά δεν τσακωνόμαστε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιλησα καλοπροαιρετα.Αν ετσι φανηκε,ζητω συγνωμη... Φιλικα,Στελιος
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες.καλη προσπαθεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.MPOREI KAPOIOς NA MOY PEI AN TO SKALRI EINAI ARSENIKO?σε 120 λιτρα ποσα σκαλαρια μπορω να βαλω?μακαρονι ειναι το σιποραξ?πως θα φτιαξω μπουκαλα co2?ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυνατον να ζηταει απο μαγαζι σφουγγαρι και να του δωσει τετοιο πραγμα?
Αλλα μαλλον δεν ειχε, και του εδωσε οτι βρηκε, αρκει να ειναι μπλε... Μερικοι πετσοπαδες ειναι απαιχτοι!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αστα εχω ακουσει να ζιτανε αλατι για θαλασσινο και να του λεει βαλε καλας
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι καιρος να αλλαξεις petshop...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |