|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι η γαριδα ηταν την ψαρεψα και το διαπιστωσα...δεν καταλαβαινω τι μπορει να γινε...εν τω μεταξυ τα νεον μου δεν δειχνουν να χουν πολυ ορεξη η τα flakes που ταιζω δεν τους αρεσουν τα μπουκωνουν και τα φτυνουν μετα χωρις να τρωνε μονο bloodworm κατι τρωνε και το κοκκινο χρωμα δεν ειναι τοσο εντονο λετε να φταιει οτι εχω 4 μονο? εχω σκοπο να τα αυξησω μεχρι την παρασκευη...
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 23-05-19 στις 10:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Το να την σκότωσαν τα cardinal το βρίσκω απίθανο. Είπες την είχες μόνο 4 μέρες? Οι γαριδούλες είναι λίγο ευαίσθητες στην αλλαγή περιβάλλοντος. Μπορεί να μην προσαρμόστηκε καλά.
Υποθέτω ότι μέσα στις μετρήσεις που έκανες, μέτρησες και νιτρικά, σωστά? Θα μπορούσαν να έχουν ανέβει από την τροφή που δεν τρώνε τα cardinal (ειδικά σε τόσο λίγα λίτρα). Έκανες καμιά αλλαγούλα όταν βρήκες την γαρίδα ψόφια? Όσο για την ποσότητα των cardinal, μην παίρνεις και πολλή φόρα. 15 λίτρα είναι όλα κι όλα...
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |