|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το μαύρο χαρτόνι το κολλάω με μαύρη μονωτική ταινία γύρω γύρω και είναι μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω αυτο κανω...
|
||||
|
||||
![]()
άσχετα με το φόντο τώρα το ενυδρείο σου ξεκίνησε για να γίνει πολύ ωραίο, συνέχισε έτσι είναι ωραίο το αποτέλεσμα, το μόνο που θα πρόσθετα εγώ είναι παραπάνω νερό ώστε να φτάσει η στάθμη στο ύψος του καπακιού.
(και χωρίς φόντο μιά χαρά είναι) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνε σε ένα επιγραφά και πάρε ένα αυτοκόλητο φόντο(σάν αυτά που βάζουν στης επιγραφές).
Φθηνό και ωραίο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ξεκίνημα είναι, θα μου άρεσε με περισσότερα ξύλα.
ΥΓ. Για κουρτινίτσα το κόβω εγώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όταν ένα ενυδρείο χωρίς φόντο είναι σε κεντρικό σημείο μέσα σε ένα δωμάτιο ή σαν διαχωριστικό, φυσικά και θα φαίνονται από μέσα του όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα του δωματίου, δεν τα κοιτάμε όμως σαν μέρος του ενυδρείου, εστιάζουμε στο ενυδρείο, αν όμως είναι πολύ κοντά σε τοίχο ή σε κάποιο αντικείμενο τότε χρειάζεται ένα φοντάκι. Εγώ θα έλεγα αν βάλει να μην προτιμήσει αυτοκόλητο γιατί ίσως αφήσει υπολείμματα και αχρηστέψει την πίσω πλευρά για το μέλλον
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|