|
|
|||
|
|||
![]()
αγορασε μια θυληκια μεγαλυτερη απο αυτον για να τον κανονήσει αν της κανει τπτ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αρσενικά δεν είναι μεγαλύτερα??
Δεν είναι και τόσο εύκολο να βρω θηλύκια! Και ειδικά μεγαλύτερη. Σε μεγάλο μαγαζί που πήγα ήταν το μόνο convict που είχε και έτυχε να είναι θηλυκό! Όποτε το πήρα κατευθείαν. Μεγαλύτερη σε όσα μαγαζιά έχω κοιτάξει μέχρι τώρα δεν έχω βρει!!! Το Σάββατο μου φέρανε και ένα pleco και μέχρι στιγμής φαίνετε να πανε όλα καλά! Δεν ξέρω τι είδος είναι και δυστυχώς δεν το διάλεξα εγώ! μια πολυ προχειρη φωτο: |
|
|||
|
|||
![]()
Θηλυκιά μεγαλύτερο από τον αρσενικό δεν πρόκειται να βρεις αφού είναι πάντα αρκετά μικρότερες.
Όσον αφορά τον πλεκόστομο της φωτογραφίας, ας μας το αναγνωρίσει ο Κώστας. |
|
||||
|
||||
![]()
Mαλλον θα το αφήσω έτσι όπως είναι!
και εγώ τον λυπόμουν τώρα που ήταν μόνος του αλλά το προτιμώ από το να σκοτώσει άλλη μια θηλυκιά!!! θα βγάλω και καλύτερες φωτογραφίες από τον pleco (αυτή ήταν πολύ πρόχειρη) και θα ποστάρω στην κατάλληλη κατηγόρια ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά μόνο από το κάτω μέρος...Χρειάζομαι και μια πλευρική φωτό,κατα προτίμηση με ανοιχτά πτερύγια...
|
||||
|
||||
![]()
gibbiceps φαινεται
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
Συνδυασμός convict με...; | didymos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-02-07 00:59 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Convict κικλίδες.... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-11-04 13:48 |