|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου , οι τιμες που ανεφερεις δεν ξερω τι περιλαμβανουν ...
Εγω για οικονομικο set up θα ελεγα :
Ποσο τα βρισκεις αυτα ? Εγω κανα 400αρι ευρω τα υπολογιζω περιπου |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευεις οτι χορις να εχω μεγαλη εμπειρια στο γλυκο νερο θα καταφερω να κανω ενα reef?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι , δεν το πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις...γιαυτο και σου λεω να εξετασεις τη πιθανοτητα να ξεκινησεις με Fish only ... και εκει τα αρχικα κοστη δεν ειναι λιγα και η επιτυχια του εξαρταται καθαρα απο εσενα...απο το ποσο θα μελετησεις και ποσο αργα θα πας .
Το θαλασσινο ενυδρειο δεν ειναι απλα αλατονερο και πολυχρωμα ψαρια/κοραλια ...μιλαμε για αγρια ζωα που τα φερνουμε σπιτι μας και πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι θα τα φροντισουμε οσο πιο καλα μπορουμε ...και αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το διαθεσιμο budget. Αν φοβασαι οτι δεν θα μπορεσεις να αφιερωσεις στο θαλασσινο ενυδρειο τα απαραιτητα , τοτε καλυτερα κοιτα καποια απο τις πολλες -ομορφες- κατηγοριες του γλυκου ενυδρειου ![]() Παντα φιλικα , Βασιλης |
|
|||
|
|||
![]()
Παντος εγω παιδια που εχω κανει ρεεφ το ενυδρειο του καρφουρ ( 1μετρο μηκος ) δουλευει τελεια εδω και ενα χρονο!!!!
Με 2 Τ8 και 2 PC. Τωρα για το skimmer εχω βαλει το Prizm κοβοντας το καπακι στην ακρη Θα χρειαστεις και 2 ανεμιστιρακια για να βαλεις στο καπακι εκει που ειναι οι λαμπες για να μην εχεις προβλημα με την θερμοκρασια !!! Τα μπαλαστ το εχω βγαλει εκτος φυσικα!!
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και γινεται του καρφουρ ενα reefακι ..ετσι ρηχο και μακρυ που ειναι δεν θελει και πολλα φωτα.
Ο φοβος του φιλου μας εχει να κανει με την εμπειρια του γενικα στο κοσμο του ενυδρειου ή τουλαχιστον ετσι καταλαβα εγω . |
|
||||
|
||||
![]()
σωστα καταλαβες .αυτο φοβαμε.θα του δοσω παρταση για κανα 2 χρονακια ακομα.
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που το σκεφτεσαι ετσι ...
Οχι κανα δυο χρονια ...μπορεις να αρχισεις να το επεξεργαζεσαι απο τωρα και γυρω στο Φθινοπωρο , αφου περασουν οι μεγαλες ζεστες και τα προβληματα που συνδεονται με αυτες, μπορεις να ξεκινησεις δυναμικα ![]() Οποτε το αποφασισεις ,εδω ειμαστε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |