|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι τι ώρα θα βρίσκεστε στον χώρο του συλλόγου και πότε περίπου στην ταβέρνα.Ρωτώ γιατι θα βρίσκομαι στην Αθήνα το Σάββατο αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα "ξεμπερδέψω" για να έρθω.
Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα στο περίπου θα είναι Σωκράτη! Λογικά μέχρι τις 9 τουλάχιστον (έτσι πιστεύω) θα είμαστε στον σύλογο! Το μαγαζί όμως που θα πάμε μετά είναι πολύ δίπλα στον σύλογο, αν δηλαδή κάνεις μια μικρή βόλτα στην πλατεία είναι σίγουρο οτι θα το δεις!
|
||||
|
||||
![]()
Οπως τα ειπε ο Μανωλης, ισχυει Σωκρατη. Υπολογιζουμε μετα τις 9 να παμε στο μαγαζι. Ελα στο τραπεζι αν δε μπορεσεις στην κοπη της πιτας.
Μανωλη δε χρειαζεται να δηλωσουμε συμμετοχη (γιατι δεν εχουμε πλεον τοσα περιθωρια χρονου για δηλωσεις). Ολοι πιστευουμε ομως οι καλοι χωρανε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι καλοι χωρανε...τα διαμαντια ομως????
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ρε παιδια εγινε για δεν εγινε το κοπη τη πιτα το σαββατο?
Ουτε μια φωτογραφια ουτε ενα post ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε να συνέλθουμε από την κρεπάλη !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπππ συνήλθα.
Το φωτογραφικό υλικό είναι αφιερωμένο στους απόντες, άρρωστους και μη βέβαια. Με το που μπήκα στον σύλλογο βρήκα την συμμορία των 8 να χασκογελάνε. ![]() και μέχρι να κάτσω με την γελαστή παρέα, είπα να φτιάξω ένα καφεδάκι. Ψάχνοντας να βρω γάλα για το καφεδάκι μου, είπα να ανοίξω το ψυγείο......αλλά που γάλα ? ![]() Το βασίλειο της μπύρας ήταν εκεί μέσα. ![]() ![]() Τεσπά τον φτιάχνω τον καφέ και το ρίξαμε στο μπλα-μπλα. ![]() Μετά από πολύ μπλα-μπλα και χα,χα,χα ο annivas έκοψε την πιτούλα. Τι πιτούλα δηλαδή, ΠΙΤΑΡΑ 2 στρέμματα ήταν το εργαλείο και με σοκολάτα. Προσοχή στον γαύρο που βιντεοσκοπεί ![]() ![]() Το Ριτάκι μετά της Κωνσταντίνας ανέλαβαν το μοίρασμα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |
Κοπή Πίτας Μελών Π.Σ.Φ.Ε Βορείου Ελλάδος 29/01/06 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 20-01-06 18:28 |
Το Site του ΠΣΦΕ ανανεώθηκε | nkarvounis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 06-08-05 09:15 |