|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μολις αυτο εκανα αλλαξα το μισο νερο με απιονισμενο.την αλλη βδομαδα θα παρω 10 καρδιναλ.κ σιγα σιγα θα αλλαξω ολο το νερο με απιονισμενο.δεν το αλλαξα ολο γιατι αυτος που εχει τους καρδιναλ τους εχει σε ph βρυσης.ειναι σε καλη κατασταση κ τους εχει προσαρμοσει.εχω κ 6 corry aenues κ θα ειμαι ενταξει.μονο java μου λειπει.που να βρω εδω.περα απο δυο εταιρειες κ απο πολλα υβριδικα ψαρια δεν εχουν τιποτα αλλο τα pet shop εδω.
ειμαι δυο βδομαδες στο gab κ διαπιστωνω οτι τα <παιδια> εδω ειναι καταπληκτικα μπραβο στην ολη προσπαθεια.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ολο το νερο απιονισμενο...
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν κανει;το μετρησα κ εχει ph 6 και gh 3. λαθος βγαινει;αμα ριχνω ετοιμα ιχνοστοιχεια για να το εμπλουτησω;τι αναλογια να το σπαω;
|
||||
|
||||
![]()
Σε απιονισμενο νερο δεν ζει τιποτε..
Ειτε θα πρεπει να προσθετεις αλατα ανασυστασης, ειτε να το ανακατεβεις με λιγο νερό βρυσης.. Τελικα τι θα βαλεις μεσα? ΤΙ νερό προσπαθεις να φτιαξεις? |
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα θα πρεπει να το σπαω.θα βαλω μια μικρη ομαδα καρδιναλιους κ μαλλον και μια corry.κ θα βαλω κ μερικα φυτα αργης αναπτυξης.το cryptocoryne wentit (δεν το εγραψα καλα) πως μπορω να παρω απο κλαδεμα κ να φυτεψω αλλου;το ξυλωνω κ κοβω ενα μερος του με την ριζα;
|
||||
|
||||
![]()
Τα Corries πρεπει να ειναι σε ομαδα.
Υπαρχουν πολυ μικρα corries, τα pygmeus, αλλα σε 25 λιτρα θα ελεγα να περιορισθεις στους καρδιναλιους.. Οι κρυπτοκορινες βγαζουν νεα φυτα διπλα, οποτε ξεφυτευεις με προσοχή. Γενικα τρωνε φρικη με τις μεταφυτευσεις... Εκτος απο καρδιναλιους παντως μπορεις παντα να παρεις αυγά killie απο το ebay και να ξεκινησεις μια αποικια. Με αρκετή java moss θα πολλαπλασιασθούν απο μόνα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ καταλαβα αυτο με τα αβγα δεν το ηξερα οτι πουλανε.ειχα διαβασει οτι εκκολαπτονται οταν βρουν καλες συνθηκες.οκ θα επανελθω με φοτο αν πραγματικα γινει ομορφο ενυδρειο.τα corry κ οι καρδιναλιοι θα του πεσουν πολλα.εχει ογκωδη φιλτρο.θα ξεκινησω ενα ενα βημα κ βλεπουμε.ευχαριστω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρια | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 05-02-07 15:40 |
Τι ψαρια να διαλέξω!!! | Epsime | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-06 18:04 |
Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |