|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη αυτό το έχεις δει να γίνεται? Ρωτάω γιατί εγώ δεν το έχω δει και ας έχω μια 6άδα από δαύτα στο ενυδρείο μου.
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να πω πως ναι, θα βρω φωτο να συγκρινουμε αυριο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω για τα zebra snail απο τοτε που τα πειρα το τζαμι ειναι τζαμι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισχύει. Έχω δει zebra snails πάνω σε φύλλο με αυτή την σκληρη πρασινη αλγη να το λαμποκοπάει.
|
||||
|
||||
![]()
Οσο ειχα στο ενυδρειο με τα Aphanius ενα τετοιο σαλιγκαρι, τα τζαμια ηταν μονιμα καθαρα. Αφου το εχασα (φροντισε και δραπετευσε και βρεθηκε εκτος νερου) πρεπει να τα καθαριζω συχνα.
Και μιλαμε για νερο υφαλμυρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |
flourish | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 06-11-06 16:11 |
Κατασκευή ενεδρείου + Excel vol.2 | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 30-09-05 08:01 |
Flourish Seachem | cbr929 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-02-05 15:13 |
Saechem Flurish Excel | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-03-04 06:30 |