|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου τα εχει ακουμπισει καθολου τα neon
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι θεμα μεγεθους και χρονου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν θα τα ακουμπίσει έτσι κι αλλιώς.Απλώς θα τα φάει
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το θέμα δέν είναι το τί έχεις κάνει,αφού όλοι ξεκινήσαν χωρίς να ξέρουν τίποτα και μοιραία λάθη κάναμε όλοι.
Απο την στιγμή όμως που μετά απο συμβουλές πολλών μελών εσύ συνεχίζεις να ζείς στο δικό σου ενυδρείο θεωρώ άσκοπη την όλη συζήτηση. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και άλλα χόμπι που δέν χρειάζονται τόση σκέψη. Φιλικά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα αφου με εχεται παρει ολοι στραβα και με βομβαρδιζεται θεορω οτι το καλο θα ειναι να διαγραφω απο το greek aquarist boards.δεν γεννιθικαμε ολοι γνοριζοντας το χομπυ.περιμενα να εχω καλυτερη αντιμετοπιση και οχι ειρνιες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα για να σου λενε οτι το παπαγαλοψαρο, μολις μεγαλωσει κι αλλο (και θα μεγαλωσει σιγουρα) θα ειναι κινδυνος για τα νεον, δεν στο λενε για να σε ξεγελασουν!!!
Μαλλον θα πρεπει, αφου οπως λες εισαι νεος στο χομπι, να κοιτας να μαθεις και οχι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους οτι αυτο που κανεις ειναι το σωστο. Περα απο αυτο, η λογικη «δεν μου μιλατε καλα και φευγω» δεν ειναι η καλυτερη. (Αλλα και οι υπολοιποι, καλο ειναι να μην υπερβαλετε με τις δηλωσεις σας....) |
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται διαγραφη?????????????παντος εμαθα αρκετα απο εσας και ευχαριστω.καλη συνεχεια...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ΑΤΙΜΗ Η ΑΜΜΩΝΙΑ | MARG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-07 12:48 |
Ανθρακας στο φιλτρο;;;SOS | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-10-06 21:14 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
AΜΜΩΝΙΑ | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-04-04 10:30 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |