|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, πολύ μεγάλο τίποτα, απλώς θα προσπαθήσω με ορισμένα που δεν είναι τόσο επιθετικά σε reef !!!
Δηλαδή π.χ λένε ότι ο Ναύαρχος δεν είναι πολύ επιθετικός και μπαίνει σε reef κάτι τέτοιο εννοώ !! |
|
|||
|
|||
![]()
O Νάυαρχος κανονικά δεν μπαίνει σε reef. Είναι πολύ μεγάλο ρίσκο.
Για να μην τσιμήσει κοράλλια θέλει πολύ και συχνό τάισμα, πράγμα με συμβατό με reef ενυδρείο. Τώρα θα μου πεις ο Antesco έχει έναν μέσα στο ενυδρείο του.... Σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση. Μπορεί μια μέρα να ξεκινήσει να δοκιμάσει κάποιο κοράλλι. Οπότε τότε.... Ρίσκο και μόνο ρίσκο είναι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην ξεχνάμε εγώ δεν έχω reef εάν φάει κανένα μαλακό κοραλλάκι, απλά θα το αντικαταστήσω!!! Μόλις έβαλα έναν όμορφο Αυτοκράτορα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε mad θέλω να σου πώ΄οτι έχεις ένα υπέροχο ενυδρείο( αφού στρώσει καλά) . Πολύ καλό μέγεθος και όμορφο σαν κατασκευή. Θέλω επίσης να επισημάνω οτι δεν είμαι γνώστης του θαλασινού ενυδρείου ούτε για πλάκα και δεν θα έπρεπε να μιλάω . Όλοι σου τα λένε τέλεια και θα δείς αποτέλεσμα γρήγορα με το νερό σου και τα φίλτρα σου. Όμως σαν άσχετος παρατηρητής θα έλεγα να αλλάξεις το εσωτερικό διάκοσμο του ενυδρείουσουμε βράχο ζωντανό και μόνο και κάποια" εύκολα κοράλια." . Φαίνεται γεμάτο ψεύτικα πλαστικά!! Και πάλι συγνώμη που πετάχτηκα και είπα την υποκειμενική μου γνώμη (και οχι γνώμη ως έμπειρος)
|
|
|||
|
|||
![]()
Βγήκαν τα πλαστικά και μπήκε βράχος!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα... του το είχαμε πει για τα πλαστικά....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κύριοι ο Αυτοκράτοράς μου είναι τέλειος, βέβαια δεν τρώει ακόμη γιατί τρώει την άλγη και τσιμπάει από τον βράχο, όμως δείχνει καλά, και δεν πειράζει καθόλου τα κοράλλια!! οι μετρήσεις είναι όλες, πλην του KH=14, μηδενικές και είναι τέταρτη μέρα σήμερα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |