|
|
||||
|
||||
![]()
μη το βαζεις κατω.δοκιμασε να ριξεις το ph. εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το προβλημα. κι εγω τα ιδια προβληματα ειχα με τα ραμιρεζι. ειναι ευαισθητα ψαρακια τελικα και θελουν πολυ καλες συνθηκες νερου. ριξε λιγο αλατακι στο ενυδρειο και αυξησε τη θερμοκρασια (λιγακι).
....το αλατι κανει θαυματα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχως δεν το προλαβα...Σε δυο μερες μεσα... Σιγουρα εχω μεγαλη ευθυνη,διοτι εχοντας διαβασει για τις συνθηκες νερου που θελουν τα ramirezi τα αγνοησα ![]() ![]() ![]() Τωρα φυσικα,θα κοιταξω πως μπορω να φερω το ph,σε χαμηλοτερα επιπεδα.Απλα ηθελα να ρωτησω,μονο το ph η πρεπει να ασχοληθω και με τις σκληροτητες?Και με ποιο τροπο? Δεν ξερω αν πρεπει να κανω post σε αλλη κατηγορια?
|
||||
|
||||
![]()
και με τη σκληροτητα θα πρεπει να ασχοληθεις!με χρηση τυρφης η αντιστροφης οσμωσης...εξαρταται απο τα οικονομικα σου..βεβαια μακροπροθεσμα συμφερει η οσμωση πιστευω.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκιναω με τυρφη και βλεπουμε.Να 'ναι καλα και τα παιδια στο συλλογο που μου ειπανε δυο-τρια πραγματακια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ramirezi - ζευγάρι ή ; | neon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 04-04-05 16:17 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |
γεννα ramirezi | dim | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 28-12-04 18:49 |
Επιθετικό ramirezi? | neon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 28-12-04 12:52 |
RAMIREZI | ΙΧΘΥΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-03-04 01:14 |