|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καινούργια version εχει μια μικρή λεπτομέρεια που το κάνει ακόμη ποιο αποδοτικό.
Οχι τεράστιες διαφορές, απλα....... υπαρκτές. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok δεκτα ολα αυτα,αλλα δεν μας δωσατε να καταλαβουμε.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη Γιαννη?τι διαφορες?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι παλιο το ποστ αλλα θα λελα να μαθω αυτο το φιλτρο για ρολοι νερου απο που το αγοραζουμε?Περισσοτερες λεπτομερειες για την κατασξευη του συστηματος θα μου ηταν πολυ χρησιμες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο το praktiker με καμια εικοσαρια ευρω το μικρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
...και αν την ψαξεις περισσοτερο με 15 ευρωπαιους παιρνεις το μεσαιο μεγεθος....(μην παει ο νους σας στο πονηρο......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tελικα αγορασα απο την Φραγκων με 16 ευρω το μεσαιο μεγεθος,Ιταλικό.Το προβληματακι που εχω εντωπισει ειναι οτι οι βολτες απο το σπειρωμα ειναι απο μπρουτζο,ολες ομως οι ενωσεις που αγορασα ειναι πλαστικες. Λοιπνο τον διαχυτηρα τον εφτιαξα και εβαλα και σωληνα στο κεντρο για να περιστρεφετε το νερο.το σωληνακι παει κατω απο το σφουγγάρι σωστα?με αυτο τον τροπο ομως συγκεντρωνετε το CO2 κατω απο το σφουγγαρι οχι σε φυσσαλιδες αλλα σε μια μεγαλη φυσσαλιδα σσαν να θελει εξαερισμο.Κανω κατι λάθος?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 19-04-07 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος θέλει και μπορεί ας κάνει μία πλήρης περιγραφή του διαχυτήρα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η φυσσαλίδα λογικά θα περάσει μέσα απο το σφουγγάρι. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω και φωτογραφίες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |
Co2 και Διάχυση | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-05-06 16:48 |
Διάχυση CO2 | nigeron | Δίσκοι | 10 | 05-11-05 21:17 |
DIY CO2, Διάχυση | ThDam | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-10-05 21:43 |
Για lasal (αλλαγή νερού στη Θεσ/νίκη) | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-11-04 03:21 |