|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστα ευχαριστώ για τη βοήθεια σου!!! Καλή λύση αλλά το να αγοράσω βαρέλια για μια αλλαγή νερού δε νομίζω! Πάντως μου φάνηκε πολύ καλή λύση αν τα λίτρα που πρέπει να κάνεις αλλαγή είναι πολλά... Στη δική μου περίπτωση τα λίτρα των αλλαγών είναι λίγα και τα κάνω με ένα δωδεκάλιτρο κουβά, στο μόνο που κολλάω είναι στη μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστεί να κάνω για να ρίξω τα νιτρικά άλλατα, μάλλον θα τις κάνω με ένα λάστιχο που θα ξεκινήσει απο τη βρύση και θα καταλήγει μέσα στο ενυδρείο. Θα ανοίξω ζεστό και κρύο και θα υπολογίσω με ένα θερμόμετρο τι θερμοκρασία θα βγάζει και, θα το αφήσω να γεμίσει το ενυδρείο, θα ρίξω το μισό αντιχλώριο στην αρχή και το άλλο μισό αφού το γεμίσω. Μετά θα βάλω το φίλτρο ξανά στο ενυδρείο... Παράθεση:
Παράθεση:
ΥΓ: Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια και τις απόψεις σας, εύχομαι ό,τι καλύτερο για σας και τα ενυδρεία σας!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμωνία σε γεννήστρα | Tzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-02-07 13:37 |
Απορία για αμμωνία & στρώσιμο… | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-06 12:51 |
Αμμωνία!!!!! | Filippos | Malawi | 5 | 04-04-04 08:38 |
αμμωνία | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-01-03 03:11 |