|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σε ενα απο τα ενυδρεία των μονομάχων έχω βάλει 2 μεγάλα φύλλα καρυδιάς.
έιχα διαβάσει (και εδώ μου φαίνεται) πως έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τους μονομάχους όπως και τα almond leaves. κάτι κακό δεν είδα όπως επισεις και κάτι καλό δεν είδα .. anyway... Υ.Γ φυσικά και μιλάμε για ΞΕΡΑ φύλλα ....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ almond leaves εδώ και 4-5 μήνες αλλά δεν ξέρω αν προσφέρουν κάτι.
Οι μονομάχοι μου πάντως είναι μια χαρά. Και τώρα που πήρα έναν "προβληματικό" (ick, fin rot, κλπ) του έχω βάλει 2 ολόκληρα φύλλα μέσα στο ενυδρείο που τον έχω, και μέσα σε 15 μέρες έγινε άλλο ψάρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσφερουν και μαλιστα πολλα τα φυλλα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxxaxaxax LoL!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο δώ και πέρα όταν θα φτιάχνω ατμόσφερα αντί για ροδοπέταλα θα ρίχνω almond leaves...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εντος ελλαδας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτησε για το atison's betta spa της εταιρειας ocean nutrition.Υπαρχει στην Ελλαδα.Στη Λαρισα καποιο πετ σοπ θα το εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και ο Ανδρέας στη Ζωοφιλία
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|