|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίος ο μονομάχος σου φίλε..
Εδώ και 2 εβδομάδες κάνω και εγώ "αποκατάσταση" σε έναν μονομάχο που είχε όλα τα κακά επάνω του όταν τον αγόρασα, ick fin-rot κλπ κλπ. Ήδη η υγεία του φαίνεται αψογη και έχουν αρχίσει να συνέρχονται και τα πτερύγιά του. Μόλις συνέλθει θα τον παρουσιάσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλος! και το ενυδρειο σου μου αρεσε
![]() μπραβο και καλη συνεχεια:eek:
|
||||
|
||||
![]()
φιλε tsikis 2 ερωτήσεις εχω
1 ) το μαυρο χαρτόνι δεν επηρεάζει τον μοναμαχο σου?εμένα ο δικός μου τρελαίνεται συνεχεία και γιαυτό δεν έχω βάλει 2 ) και η συμπεριφορα του απεναντι στο otocynclus πως είναι?δεν έχεις φασαρίες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) Με τον otocynclus έτυχε και τα πάνε μια χαρά...Δεν του δίνει καμία σημασία..Έτυχε!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιώργο !!!!
¶λλος ένας ευτυχισμένος μονομάχος σε ένα πολύ όμορφο ενυδρείο !!!
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |
Παρουσίαση ενυδρείου | Lsourtzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-02-06 11:09 |