|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα είμαι Θεσσαλονίκη δυστυχώς....και ήθελα πάρα πολύ...ελπίζω στην επόμενη να έρθω...πρέπει να παώ να δω τον αδερφούλη μου στην Αθήνα...είναι στην Ευελπίδων και πάω για ηθική ενδυνάμωση..μπας και τον προλάβω και δεν πνίξει όλους όσους είναι μέσα στη σχολή!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μπορείς να έρθεις το Σάββατο από το σύλλογο να τα πούμε εκεί!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχε...οπως βλεπεις, κανενας δεν ξεφευγει απο μας!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγω Παρασκευή από εδώ....σνιφ σνιφ.....αλλά σίγουρα θα έρθω δεν γλιτώνεται!!!!!! Και όποιος από εσάς μπορέσει ας μείνει μαζί μου να απαντήσει σε όοοοολεεεςςςς μου τις ερωτήσειςςςςςς!!!!!!Για να δούμε ποιος θα αντέξει,!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω δεν με κατάλαβες.
Η πρόσκληση η δική μου αφορά τις συναντήσεις του συλλόγου τα Σάββατα στην Αθήνα. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α όχι δεν το είχα καταλάβει!!! Σε ποιο μέρος γίνονται και ποια ώρα??? Αν μπορέσω θα έρθω από κει να σας γνωρίσω!!!!!Θα το ήθελα παρα πολύ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση "Μεγάλου" Ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-01-07 22:22 |
Ερώτηση.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-11-06 10:19 |
Ερώτηση... | @Dimitris | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 07-02-05 22:39 |
ερώτηση | sakis345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-05 01:55 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |