|
|
||||
|
||||
![]()
η απάντηση μου είχε να κάνει με το αν δεν έχει άλλη επιλογή σαφώς το αρσενικό θα έχει πρόβλημα εγώ έχω ειδικό ενυδρείο για τις μέλλουσες μαμάδες αλλά όταν δίνεις συμβουλή λες το δυνατόν και πολύ σωστά είπες το σωστό
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να μιλήσουμε για το γεγονός οτι 18 μικρά ειναι σε 20λιτρο? Είναι πολλά...με την τροφή και τα συναφή υπάρχει κίνδυνος αμμωνίας. Είμαι παθούσα...και έμαθα
![]() Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρειο σου:ψαρια, φυτα κτλ. Και αν το χεις ηδη κανει, δωσε μας το λινκ. Όσο για την μάνα...το πάθαινα και εγω όταν τα θηλυκα ήταν αγορασμένα και οχι απο τις γέννες μου. Επιπλέον εξαρταται απο τους συγκατοικος της και την τροφη. Θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιησεις γεννηστρα...αλλά προσωπικα θα ήθελα περισσοτερες πληροφορίες...οι μετρήσεις σου τι λένε? αυτα προς το παρον... φιλικα, κωνσταντίνα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
20 λιτρα για μεγαλωμα νεογνων ειναι μια χαρα.....μην ειμαστε υπερβολικοι..... Τα μικρα θα μεινουν εκει για 30-45 μερες , οχι παραπανω.....Μετα επιστρεφουν στο μεγαλο ενυδρειο και εκει αναπτυσσονται χωρις προβλημα......Φυσικα και το ενυδρειακι αυτο πρεπει να εχει ετοιμο στρωμενο φιλτρο κατα προτιμηση με αεραντλια και σφουγγαρι.....Να εχετε υποψη σας οτι ενα μικρο ενυδρειο βοηθα καλυτερα στην αναπτυξη των μικρων αφου δεν τα δυσκολευει στην ευρεση φαγητου...... Αν και μιλαμε για γκαπυ που γενικα δεν εχουν τετοια προβληματα......
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους.
αν κ με μπερδεψατε λιγο συμφωνω με τον πρυτανη οτι τα 20λιτρα ειναι καλα αλλα να ρωτησω κατι ακομη πρωτον να βαλω τα νεογεννητα με τα ηδη ενος μηνος ναι η οχι? δευτερον οταν δηλαδη τα μικρα γινουν 45 ημερων να τα βαλω με τα μεγαλα στο μεγαλο ενυδρειο?δε θα τα φανε? εχω γκουραμι 2,ξιφοφορους 3,μολλυ 4 κ τα ενηλικα γκαπι. ευχαριστω προκαταβολικα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεογέννητα μα τα ενός μηνός βαλτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 - Επειγον | Lsourtzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 20-10-07 09:59 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΩ %*@#$.... | medoc30 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-08-04 15:38 |
Γιατι τα κανετε ολα τοσο πολυπλοκα? | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 26-01-04 17:40 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |