|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάσαι Πανίτσα τα ωραία τσιατ που κάναμε όλη η παρέα μαζί τα βράδια παλιότερα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετοιμο είναι απο την πρώτη μέρα, και μάλιστα δοκιμασμένο!
δες τις οδηγίες ποιο πάνω...περιμένω ΟΚ απο admins ωστε, αν οντως εχω το οκ του φορουμ, να το προωθήσω (προώθηση σε καναλια, ραδιο κλπ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντωσ τωρα το κατεβαζω.αντε μπειτε ολοι μεσα
![]() κατι δεν εκαναν σωστα ποιοι ολοι οι αλλοι εκει μεσα? στην λευκη γραμμη πατησα /join #gab αλλα με εβγαλε δεν ξερω και εγω που Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 26-02-07 στις 20:36 |
|
|||
|
|||
![]()
μισο να ανεβασω σε rapidshare το προγραμμα ετοιμο με ρυθμισεις, ωστε να γραψεις μονο ονομα
|
|
||||
|
||||
![]()
το βρήκα είμαι μέσα.απλά ειχα άλλον server.πω τι μου θύμισε τώρα irc,νιάτα άρε νιάτα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To mirc για όσους δεν έχουν χρόνο κλπ είναι λίγο μπέρδεμα...
Για το συγκεκριμένο τύπο forum υπάρχει αυτό σαν φθηνή λύση: http://www.phpfreechat.net/overview.en.html Είναι free και πανεύκολο να στηθεί μέσα σε λίγα λεπτά ώστε να έχουμε ένα chat.. Αν θέλετε φυσικά μπορώ να σας δώσω ένα λινκ ¶ΜΕΣΑ ώστε να συνδέεστε κατευθείαν όλοι μέσα σε ένα κανάλι που θα διαλέξετε εσείς πχ : #GAB μέσα από το δίκτυό μου HellasIRC... Αυτό γίνεται πολύ εύκολα.... Απλώς χρειάζεται έγκριση από τα ανώτερα στελέχη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-02-07 στις 05:48 |
|
||||
|
||||
![]()
μπηκα,τα καταφερα τελικα.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CHAT NIGHTS | jpatou | Greek Aquarist's Boards | 39 | 16-11-06 02:08 |
chat για αναπαραγωγη μονομαχων | Mariel | Bettas | 0 | 21-10-05 01:35 |
Chat | Apostolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 10-05-05 22:38 |