|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω σε ολα με τον ηλια..
Παράθεση:
εγω ειχα 8 χρονια σκυλο και μετα μου προεκυψε η γατα. την δεχτηκε αμεσως και εγιναν κοληταρια. αλλα επειδη ακριβως ο σκυλος που διαλεγεις ειναι παααααααααααααααρα πολυ μεγαλος, προληπτικα και επειδη ποτε δε ξερεις παρτα ταυτοχρονα να εισαι ησυχη..
|
||||
|
||||
![]()
ναι έχεις δίκιο υπάρχουν σκυλιά που σε μεγάλη ηλικία δέχονται τις γάτες, όμως δεν έχω δει γάτα σε μεγάλη ηλικία να δεχτεί σκύλο, ακόμα και γατί να είναι 5 μηνών θα παίζει πολύ άγρια για ένα κουτάβι και θα το τραυματίσει κυρίως στα μάτια
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία για να ξέρω ποτε θα πάρω και γατάκι....αχ ευχαριστώ ...άύριο θα πάρω και το βιβλίο που είπατε και θα ριχτώ στο διάβασμα!!!!!Ευχαριστώ!! Μα δεν είναι τέλεια σκυλιά...αχ!!! Α....έχει κανείς καμιά φώτο τέτοιου σκύλου? έψαξα στο ίντερνετ αλλά μάλλον δεν έψαξα σωστά και δεν βρήκα τίποτα σνιφ σνιφ
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω..και οι περισσοτεροι κανουν το λαθος να νομιζουν οτι η γατα κινδυνευει απο τον σκυλο (λογω του μυθου σκυλος-γατα-ποντικι) ενω ειναι το αντιθετο..
|
|||
|
|||
![]()
Σόρρυ παιδιά αλλά θα διαφωνήσω λίγο. Όσο μικρα κι αν είναι τα ζώα υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην τα πάνε καθόλου καλά από την αρχή. Και ιδίως από την πλευρά της γάτας.
Όσον αφορά στην προέλευση του σκύλου θα έλεγα Μάριελ ότι η συμβουλή σου στην ουσία είναι να μην το πάρει από μαγαζί που δεν σέβεται τα ζώα.... πράγμα αυτονόητο!!!! ![]() ![]() ![]() Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δεν φέρνουν μεγαλόσωμα σκυλιά παρά μόνο με παραγγελία και γενικά δεν κρατάνε σκυλιά στο κλουβί πάνω από 4 μέρες. Ή νομίζετε ότι οι Ελληνες εκτροφείς είναι καλύτεροι από τους ξένους (αυτο που το είδατε πάλι?????). Που φέρνουν ένα ζευγάρι στην Ελλάδα και αφού το ξεσκίσουν στις γέννες βάζουν τον πατέρα με τις κόρες και τα αδέλφια μεταξύ τους..... Άσε που αν πάς να πάρεις σκύλο σου δίνουν ό,τι δεν έχουν πάρει οι γνωστοί και οι φίλοι τους που κατεβαίνουν στις εκθέσεις ![]() Κι όσο για τις αρρώστιες που βγάζουν "συνέχεια" τα εισαγώμενα... (αυτό πάλι που προέκυψε??). Να σας πω εγώ περιπτώσεις για άρρωστα σκυλιά ελλήνων εκτροφέων που μετά έκαναν τους Κινέζους..... (βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις έτσι?). Αλλά πώς ξαφνικά όλοι οι έλληνες επαγγελματίες είναι χάλια εκτός από τους εκτροφείς??? Πάντως καλό θα είναι να μην θάβουμε έτσι αβίαστα έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελματιών. πόσο μάλιστα για θέματα που δεν έχουμε και γνώσεις πέραν του "ένας γνώστός μου μου είπε ή έχω ακούσει κτλ κτλ!!! Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία των απόψεών μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σίγουρο ότι δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο όπως δεν είναι και όλα τα εκτροφεία.
Εγώ όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιο μαγαζί έχει την διάθεση μου απαντάει. Από πού προμηθεύεστε τα σκυλιά? Εκτροφείο ή PUPPY MILLS? Σίγουρα κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν ποια η διαφορά. Η διαφορά εν συντομία είναι η εξής. Τα δε εκτροφεία εκτρέφουν σκύλους ποιότητας τα δε PUPPY MILLS εκτρέφουν σκύλους ποσότητας. Ο νοών … ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη, όπως τα πάντα στο εμπόρειο έτσι και τα σκυλιά ειναι θέμα προσφοράς και ζήτησης...... Που σημαίνει... ό,τι ζητήσεις παίρνεις.
![]() ![]() AYTA. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην παρεξηγηθω,δεν βαζω ολα τα μαγαζια στην ιδια μοιρα.θεωρω ομως λαθος το να εχει καποιο μαγαζι ενα σκυλι στη βιτρινα σε ενα κλουβακι 2χ2 επειδη δεν το παιρνει κανεις!αυτα για τις αρρωστιες τα ξερω απο γνωστους μου που πανω στον ενθουσιασμο τους να παρουν ζωακι πηραν απο βιτρινα πετ-σοπ η απο εισαγωγη μετα απο παραγγελια.
συμφωνω απολυτα με το Δημητρη για τα puppy mills.κι οσο για τους εκτροφεις,η διαφορα με τα πετ-σοπς ειναι οτι μπορεις να τα επισκεφτεις,να δεςι τις συνθηκες που ζουν τα ζωα κι ολα τα υπολοιπα.χωρις αυτο να σημαινει παλι οτι ολοι οι εκτροφεις ειανι καλοι.φυσικα υπαρχουν και αυτοι που βαζουν πανω απ'ολα το κερδος και ζευγαρωνουν αιμομικτικα τα ζωα τους. Στρατο,ξαναειπα πιο πανω οτι εγω μονομαχους επαιρνα μονο απο εκτροφεις του εξωτερικου.και ηδη οι ανθρωποι που δεν ψωνιζουν απο μαγαζια που εχουν ζωα σε κλουβια στη βιτρινα ειναι πολλοι(ξερω κι αρκετους απο εδω μεσα,χωρις να χρειαζεται να τους αναφερω ονομαστικα)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και κάτι άλλο. Δεν μπορούν όλοι οι χομπίστες να παίρνουν από εξωτερικό τα ζωντανά. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ερχεται ομως και παλι η ερωτηση που εκανε και ο Δημητρης.μπορεις να εισαι 100% σιγουρος απο που προμηθευεται το καθε πετ-σοπ τα ζωντανα του?εκτροφεα η puppy mill?ισου το ερωτημα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση "Μεγάλου" Ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-01-07 22:22 |
Ερώτηση.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-11-06 10:19 |
Ερώτηση... | @Dimitris | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 07-02-05 22:39 |
ερώτηση | sakis345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-05 01:55 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |