|
|
||||
|
||||
![]()
συνέχισε την παρακολούθηση και βλέπουμε ...
άμα τον δεις να είναι επικίνδυνος τότε ίσος θα πρέπει να των βγάλεις ... πάντως είναι δύσκολο να την σκοτώσει ... γενικά είναι ψάρια που ζουν σε ζευγάρια ... και δύσκολα χωρίζουν ... θα ήταν περίεργο να την σκοτώσει. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορώ, σε περίπτωση που χρειαστεί να χωρίσω το ζευγάρι, να βγάλω την θηλύκια και να αφήσω τον πατέρα με τα μικρά?
επειδή αν βγάλω ένα θα παει σε pet shop θα προτιμούσα να κρατήσω το αρσενικό! μιλάω στην χειρότερη περίπτωση γιατί μπορεί να ηρεμίσουν κιόλας. το ενυδρείο είναι 100 λίτρα! μήπως είναι μικρό για αυτό γίνετε όλοι η φασαρία? κρυψώνες έχει αρκετές |
|
||||
|
||||
![]()
συνήθως η μάνα είναι αυτή που προσέχει τα μικρά ..
άμα την βγάλεις θα χαλάσεις τις ισορροπίες και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα αντιδράσει ο πατέρας ... αλλά καλύτερα να μην φτάσουμε στον χωρισμό ! |
|
||||
|
||||
![]() Σίγουρα!! και εγώ δεν το θέλω!!!! ελπίζω να ηρεμίσουν!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τα μικρά! είναι μόνο μιας βδομάδας και ήδη βλέπω όλο και λιγότερα! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() λυπάμε ... φένετε ότι ο αρσενικός σου δεν είναι παιδί για σπίτι ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω!
με το που μπήκε η θηλύκια ταίριαξαν κατευθείαν! κολυμπούσαν συνέχεια μαζί σε μια-δυο βδομάδες είδα τα αυγά και τώρα αυτό!!! τώρα πάντως θα μείνει μόνος του! αφού αυτό επέλεξε!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δοκίμασε να βάλεις πλαστικά φυτά μέσα .. ψιλά φυτά και το ένα κοντά στο άλλο ... έτσι τα μικρά θα κρύβονται εκεί και ο αρσενικός δεν θα τα προλαβαίνει !! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν τον έχω δει ποτέ να τα πειράζει!
λες να τα φαει??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα στα convict !! | melisg | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 03-06-06 12:33 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Convict κικλίδες.... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-11-04 13:48 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CONVICT!!!!!! | ASCCO1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 20-12-03 22:19 |