|
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτη μέρα στρωσίματος... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επισηνάπτω τις πρώτες φωτό απο το ενυδρείο μου. Χρησιμοποίησα το floredepot της sera για υπόστωμα, ένα μίγμα 1/3 floredepot-1/3 λάβα και 1/3 χαλίκι πωρόδες, όχι ασβεστολιθηκό για τις ρίζες και απο πάνω μίγμα χαλίκι 2-4 mm. Όλες οι παρατηρήσεις είναι πολύτιμές
![]() Παράθεση:
![]() Για το θερμοστάτη νομίζω και εγώ οτι είναι λίγος. Για τις λάμπες με 2 tropic και 2 plant έχω την εντύπωση πως είμαι καλά. Αν τα βρώ σκούρα μία blue sky μπροστά. Αν και πολλά τα kelvin... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dessert : 23-02-07 στις 01:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες.
Αφού ζητάς παρατηρήσεις θα τις έχεις ![]() - Το ενυδρείο με ποιο τρόπο το στρώνεις ; (να ξέρουμε) Όπως σου είπαν και πριν οι δίσκοι είναι λίγο 'δύσκολοι' για ξεκίνημα γιατί θέλουν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες για να ζήσουν άνετα. (Μαλακό νερό, χαμηλό ρΗ, κτλ..) - Μετρήσεις κάνεις ; Ο φωτισμός που έχεις (αν οι λάμπες είναι καινούργιες) για αρχή αρκεί αφού οι δίσκοι δεν θέλουν έντονο φως. Αυτές οι 'πέτρες' δεν μου αρέσουν..... δεν ταιριάζουν σε ενυδρείο δίσκων ![]() το ίδιο και η αεραντλία. Αλλά αν δεν ανεβάζουν την σκληρότητα (πέτρες) και σου αρέσουν, άστα έτσι ![]() Καλή αρχή !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Η αεραντία προς το παρόν μένει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oποιόδήποτε σοβαρό setup ακολουθήσεις στο ενυδρείο σου, οι φωτιζόμενες "γιαλόπετρες" πιστεύω πως θα είναι ξένο σώμα. Σκέψου το και αν θέλεις και βγάλτες απο τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζεις τις τιμές του pΗ, ΚΗ, GH ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο νερό που έχω φίλε μου όχι. Δεν σκοπέυω να κάνω μέτρηση σε νερό που θα αφήσω για δέκα μέρες να γυρίσει στο ενυδρείο. Στην αλλαγή θα κάνω μέτρηση αυτού που πετάω, του δικτύου, της όσμοσης και του νέου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμμ, δεν μας είπες ότι έχεις ΑΟ.Τα πράγματα αλλάζουν
![]() Μπορείς να φτιάξεις το νερό όπως θές, οπότε ξεχνάς τις 'δυσκολίες' που λέγαμε.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|