|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θα βαλεις το δυχτακι μεσα στο ενυδρειο σου πριν κλεισουν τα φωτα στο ενυδρειο σου,- καλυτερα να εχεις ανοιχτο το καπακι- μετα απο ωρα οταν τα παρει ο υπνος πηγαινε και ψαρεψε τη θυληκιά! και μεταφερε στο αλλο ενυδρειο το οποιο θα εχεις τις ολοιδιες συνθηκες με το μεγαλο |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλη επιτυχια με την λαμπιντο σου.αντε να γινεις πατερας να δεις τις ευθυνες
![]() ![]() με κλειστα τα φωτα ισως ειναι και καλυτερα για να μην την ανχωσεις και πολυ. με τα δικα μου γινετε μαχη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλη επιτυχια |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστην εκεί να πάρει λίγο τ'απάνω της μερικές ημέρες να τρώει από τα καλούδια που θα ταΐζεις τα μικρά και μετά βάλτην πάλι στο μεγάλο ενδυρείο με τον αχαΐρευτο πατέρα των παιδιών της....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευγε αγαπητε Mavi. πως τα βλεπεις τα μικρά? ειναι δραστήρια? κρύβονται? βγαίνουν τρώνε?
λογικά αν υπολογίζω σωστά, σε δυο-τρείς μέρες θα "σπάσουν τα νερά" και στην πρώτη δικιά μου.. εγώ δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να βάλω τις μπουκωμένες μου σε ξεχωριστο ενυδρείο, οπότε παίζω με τις πιθανότητες και τους κανόνες της φύσης.. may the stronger survive.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() May the most adaptive one survive.... το'πε και ο συγχωρεμένος ο Δαρβίνος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιο καλα spirulina και σαλατες γενικως...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|