|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hello dessert καλώς ήρθες...!
Διάβασε πολύ στο forum πριν ξεκινήσεις, κάνει καλό ![]() ![]() Παράθεση:
Keep walking... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτη μέρα στρωσίματος... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επισηνάπτω τις πρώτες φωτό απο το ενυδρείο μου. Χρησιμοποίησα το floredepot της sera για υπόστωμα, ένα μίγμα 1/3 floredepot-1/3 λάβα και 1/3 χαλίκι πωρόδες, όχι ασβεστολιθηκό για τις ρίζες και απο πάνω μίγμα χαλίκι 2-4 mm. Όλες οι παρατηρήσεις είναι πολύτιμές
![]() Παράθεση:
![]() Για το θερμοστάτη νομίζω και εγώ οτι είναι λίγος. Για τις λάμπες με 2 tropic και 2 plant έχω την εντύπωση πως είμαι καλά. Αν τα βρώ σκούρα μία blue sky μπροστά. Αν και πολλά τα kelvin... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dessert : 23-02-07 στις 01:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες.
Αφού ζητάς παρατηρήσεις θα τις έχεις ![]() - Το ενυδρείο με ποιο τρόπο το στρώνεις ; (να ξέρουμε) Όπως σου είπαν και πριν οι δίσκοι είναι λίγο 'δύσκολοι' για ξεκίνημα γιατί θέλουν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες για να ζήσουν άνετα. (Μαλακό νερό, χαμηλό ρΗ, κτλ..) - Μετρήσεις κάνεις ; Ο φωτισμός που έχεις (αν οι λάμπες είναι καινούργιες) για αρχή αρκεί αφού οι δίσκοι δεν θέλουν έντονο φως. Αυτές οι 'πέτρες' δεν μου αρέσουν..... δεν ταιριάζουν σε ενυδρείο δίσκων ![]() το ίδιο και η αεραντλία. Αλλά αν δεν ανεβάζουν την σκληρότητα (πέτρες) και σου αρέσουν, άστα έτσι ![]() Καλή αρχή !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Η αεραντία προς το παρόν μένει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oποιόδήποτε σοβαρό setup ακολουθήσεις στο ενυδρείο σου, οι φωτιζόμενες "γιαλόπετρες" πιστεύω πως θα είναι ξένο σώμα. Σκέψου το και αν θέλεις και βγάλτες απο τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζεις τις τιμές του pΗ, ΚΗ, GH ?
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|