|
|
||||
|
||||
![]()
Σκύλος δεμένος = ταλαιπωρία + πολλά αλλά τα οποία δεν είναι τις ώρας.
Αφού είσαι διατεθειμένος την ημέρα να τον έχεις μέσα στο σπίτι, γιατί όχι και τη νύχτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Με τη γάτα σου δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην πορεία,στην αρχή θέλει λίγο προσοχή μέχρι να καταλάβει ότι δεν πρέπει να την ενοχλεί,κουτάβι θα είναι και θα είναι πολύ περίεργο και παιχνιδιάρικο.
Τώρα σχετικά με το δέσιμο στην αυλή εγώ δεν συμφωνώ.Ολα τα σκύλια σαν αγελαία ζώα θέλουν την ανθρώπινη συντροφιά και πόσο μαλλόν το βράδυ που θέλουν να φωλιάζουν μαζί με τους υπόλοιπους της "αγέλης" με εμάς.Ασε που δεμένος στην αυλή όλο το βράδυ κινδήνευει και απο κάποιους "καλούς" ανθρώπους απο φόλα. Αν δεν θέλεις να αλώνιζει χώρις την εποπτεία σου το βράδυ ή όποια άλλη στιγμή της ημέρας όσο είναι μίκρο και να μάθει ότι μέσα στο σπίτι δεν πειράζουμε τίποτα όσο κοιμαστέ η΄όσο λείπετε πάρε ένα πάρκο για σκύλους,είναι ενα συρματινό οχτάγωνο σαν κλούβι με πορτούλα(αυτό είχα εγώ),ή ένα μεγάλο κένελ,βάλτου μέσα το κρεβατάκι του,το νερό του και την πάνα του απο την πρώτη μέρα και σε 5 με 6 μηνές θα έχει μάθει ότι όταν λείπεις ή κοιμάσαι δεν κάνει τίποτα κακό μέσα στο σπίτι.Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ μετά απο την συμβούλη εκπαιδευτή και μετά τους πέντε μήνες του το πήρα δοκιμαστικά και ήταν κύριος στην συμπεριφορά του,δεν μέτρησα καμια απώλεια απο το σπίτι και μένει μόνος του τουλάχιστον 9ώρες την ημέρα! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια ενας Δανος μεσα σε ενα διαμερισμα... δεν μου καθεται πολυ καλα..
Αυτα τα σκυλια θελουν χωρο να κινουνται... ειναι μεγαλα σκυλια... Ασε τις ζημιες που θα σου κανει κατα λαθος μεσα στο σπιτι. Εγω ακομα κλαιω κατι πορσελανες που εριξε η δικια μου με την ουρα της απο το τραπεζακι του σαλονιου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι μεγάλοι Δανοί θέλουν να είναι μέσ'τα πόδια των ανθρώπων συνέχεια, νομίζουν ότι είναι μέλος της οικογένειας και δεν είναι σκύλος για να τον δένεις μόνο του έξω, θα μελαγχολίσει. έχει εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα από άλλα σκυλιά και χρειάζεται εντελώς διαφορετική φροντίδα, μέχρι και στο πόσο ψηλά πρέπει να είναι το μπολάκι του φαγητού του όσο μεγαλώνει. Θέλει μεγάλη προσοχή αλλιώς παρουσιάζει σκελετικά προβλήματα. Αφού σκέφτεσαι να πάρεις Δανό αγόρασε οπωσδήποτε ένα βιβλίο και διάβασέ το όλο πρώτα πριν κάνεις καμιά κίνηση. Μπορείς να πάρεις το "The Great Dane" από την Howell book house υπάρχει και στα ελληνικά (το έχω και είναι εγγύηση) αλλά υπάρχουν κι άλλα πολλά στο εμπόριο.
Όσο και να μας φαίνεται περίεργο αυτή η ράτσα θέλει να είναι στο διαμέρισμα μαζί με τους ιδιοκτήτες όμως χρειάζεται και συχνή άθληση σε ανοιχτούς χώρους όπως όλα τα μεγάλα σκυλιά άλλωστε. Διάβασε πριν αγοράσεις, μπορεί να τον ερωτευτείς ακόμα περισσότερο ή ακόμη να αλλάξεις και γνώμη |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η ρατσα λογω του μεγεθους της κουκλα θα σε δυσκολεψει..
Καταρχην θα πρεπει να την εκπαιδευσεις, γιατι με ενα του αλμα θα σε κανει σημαιουλα απο πισω του.. Θελει προσοχη και οπως είπε και ο ηλιας, διαβασμα και παρα πολυ χρονο να του αφιερωσεις.. Εγω ψηνομαι να παρω εναν Γερμανο παιδια... αν γινει αυτο.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση "Μεγάλου" Ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-01-07 22:22 |
Ερώτηση.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-11-06 10:19 |
Ερώτηση... | @Dimitris | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 07-02-05 22:39 |
ερώτηση | sakis345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-05 01:55 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |