|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο eheim που έχω απ'όσα έχω διαβάσει εδώ στο forum αποφάσισα να το κάνω όπως ακριβώς με συμβουλεύεις accnt (αντιφώσφορο και άνθρακα). Από βράχο λέω να βάλω μόνο ζωντανό γιατί απ'ότι κατάλαβα γενικότερα είναι η καλύτερη επιλογή (κυρίως από εσάς όλους στο forum που γνωρίζετε και καλύτερα).Το κόστος του είναι ένα θέμα αλλά σε αυτόν τον τομέα-του βράχου-αποφάσισα να μην κάνω εκπτώσεις.Όσων αφορά το φωτισμό οι ΜΗ μου δίνουν μεγαλύτερο πεδίο επιλογής στα κοράλια?Γιατί ναι μεν θα αρχίσω με μαλακά αλλά οόπως και εσείς θα ξέρετε καλύτερα από εμένα λόγω εμπειρίας τρώγωντας έρχεται η όρεξη.....
![]() Οπότε μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγεί απ την αρχή για να κυλήσει και καλύτερα το όλο εγχείρημα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Βράχο τώρα πλέον καλύτερα ζωντανό. Παλαιότερα που οι τιμές ήταν….. βάζαμε και νεκρό. Ίσως να σκεφτόσουν να τοποθετούσες τον βράχο σου σε κερκίδα. Μια απλή βέβαια για να μην νεκρώσει εκεί που θα ακουμπά στην άμμο αλλά και να μην δημιουργεί περιοχές χωρίς καλή κυκλοφορία.
Το εφέ που δίνουν οι ΜΗ και η διεισδυτικότητά τους στο νερό τις κάνουν φοβερή επιλογή. Αλλά δεν ξέρω αν «κάψουν» κάνα μαλακό κοράλλι που θα το έχεις κοντά στην επιφάνεια. Η προσωπική μου θέση είναι να μην «μπλέξεις» με μαλακά και να πας απ΄ ευθείας σε Lps, ή να κάνεις και Mix.
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα των κοραλιών το επεξεργάζομαι ακόμα...Ούτως ή άλλως προέχουν άλλα θέματα...Προς το παρόν ετοιμάζομαι σε καμια εβδομάδα να ρίξω τον αραγονίτη και βλέπουμε..
Υ.Γ.1) Το mix το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν και τι περιορισμούς οσον αφορά το φώς χρειάζεται...Βλέποντας και κάνοντας... Υ.Γ.2)Παιδιά μπορεί να σας κούρασα αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ.Οι γνώσεις και η εμπειρία σας είναι πολύτιμες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnvidras : 20-02-07 στις 23:42 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |