|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι αναλογίες θα έχεις?α-θ?
|
|
||||
|
||||
![]()
1 α- 2θ,άρα λογικά ΚΑΙ θεωρητικά δέν θα έχω πρόβλημα.
Θα δείξει. |
|
||||
|
||||
![]()
το ετοίμασα παιδιά τώρα για να συντηρήσω τα βακτηρίδια να ρίχνω καθημερινά λίγο τροφή η αμμωνία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο φαγητάκι κάθε μέρα θα σου κάνει δουλειά.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ιδο ειναι βασικα και μια σταγονα αμμωνια να ριχνεις αλλα καλυτερα τροφουλα να μην σου πεσει και παραπανω αμμωνια οπως την επαθα και γω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
άρε Κώστα μου έπεσε λίγο παραπάνω 3 σταγόνες αντί μια που ήθελα και να τώρα 2 μέρες μετράω αμμωνία 1.το μπόλι μάλλον δεν έπιασε.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι την επαθα και γω παρε τον υαλοβαμβακα απο το στρωμενο στιφτον μεσα στο μικρο στηψε και τα σφουγγαρια να γινει καφε το νερο βαλε και τη θερμοκρασια στους 32 και σε δυο μερες θα ναι οκ μετα φτιαχνεις τη θερμοκρασια και βαζεις ψαρια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |