|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι ο τροπος που διαλεξες ειναι ο πλεον σωστος.
Γιατι δεν ζητας απο καποιο μελος του φορουμ να βρεθειτε και να σου δωσει λιγο βιολογικο υλικο απο το φιλτρο του? Ετσι δεν θα χρειαστει να κανεις στρωσιματα και τετοια.. Δεν τα λυπασαι τα ερμα τα ψαρακια σου??? Κριμα ειναι... Αφου υπαρχει κιαλλος τροπος ...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ακριβώς τι ψάρια είναι αυτά αλλά μου τα έδωσαν τα παιδιά στον υδάτινο κόσμο αφού πρώτα τους είπα τι θέλω να κάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ο Νιντάλ να σου τα έδωσε φάτσα φόρα.
Πρέπει να σε ενημέρωσε πρώτα για το αν είναι το σωστό και τι όχι.. Το λέω αυτό με σιγουριά μιας και όταν είχα πει στο εν λόγω κατάστημα για τα ειδη στρωσίματος (όταν άρχιζα) μου απαγόρεψε ρητά το στρώσιμο έστω και με χρυσόψαρα. Βέβαια αν κάποιος βιάζεται και δεν ακούει τις συμβουλές το κατάστημα σηκώνει τα χέρια ψηλά.. Και μιλάω για τα σωστά μαγαζιά... Για εμένα ένα από αυτά είναι και το εν λόγω κατάστημα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λες να του έδωσε χρυσόψαρα? Να μετράς για αμμωνία (NH4) και να κάνεις αλλαγές νερού ώστε να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα. Αν και το καλύτερο θα ήταν να πάρεις μπόλι από στρωμένο ενυδρείο για να μη παιδεύονται.... όπως λέει και η σόνια |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ούτε πιτσιρικάς είμαι ούτε κάνω του κεφαλιού μου.Ουτε επίσης βιάζομαι.Εξηγώ πάντα για να μην πέφτω σε τέτοιες λούμπες.Επίσης δεν λέω ψέματα.ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ :ΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.
Επίσης για να γνωρίζεις τα ίδια έδωσε και σε ένα φίλο μου ,που στήσαμε μαζι τα ενυδρεία.. αμα ήταν χρυσόψαρα θα σας τα έλεγα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-02-07 στις 00:36 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έκανα απλά μια διευκρίνηση. Αν όντως στα είπε έτσι τότε ......... Αλήθεια...διάβασες τα link που σου δώσαμε παραπάνω???? |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια και ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Πολύ χρήσιμο!!
Κάτσε να πάω να κάνω ένα τεστάκι!!!!! Έρχομαι σε λίγο!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-02-07 στις 00:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν όντως το διάβασες θα διάβασες και αυτό http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ta/Ammonia.htm
Θα διάβασες επίσης πως δεν είναι και το ιδανικότερο να στρώνεις φίλτρο νεοσύστατου ενυδρείου με ψάρια μιας και η ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν είναι μεγάλη (έστω και τα χρυσόψαρα). Αν όντως λοιπόν διάβασες γιατί δέχτηκες να βάλεις ψάρια για στρώσιμο...?? Γιατί δεν ξεκίνησες να στρώνεις με τη διαδικασία της αμμωνίας πχ??? Βέβαια δεν σε κατηγορώ για τίποτα και καλά έκανες αν το ήθελες έτσι (για να μην παρεξηγιόμαστε) αλλά απλά ρωτάω!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα για το ενυδρείο σου και καλή συνέχεια... Υπομονή και όχι βιασύνες (το βασικότερο)... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με απορίες για Κιχλίδες! | Kostis T. | Malawi | 4 | 29-12-04 01:24 |
Συμβατές κιχλίδες! | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 26-08-04 01:23 |
Φυτά με κιχλίδες? | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-03-04 16:54 |