|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είμαι άσχετη γι αυτό δεν έγραψα λίτρα. Λοιπόν το ενυδρείο γράφει επάνω Αtman CR-320 . Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι!η γυάλα δυστυχώς είναι πολύ μικρή, και δεν ξέρω τι να κάνω με τα ψαράκια. Πάντως, αν πάω και αγοράσω μια αντλία πως μπορώ να βρω αυτήν που πρέπει. Δεν εμπιστεύομαι τα πετ σοπ γιατι όσες φορές τους άκουσα (2-3 που ρώτησα)πεθάναν όλα μου τα ψαράκια και εκτός αυτού άλλα μου έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος. Γι αυτό μπήκα εδώ μπας και εν τέλει καταφέρω να κρατήσω ψαράκι! Το ενυδρείο το πηρα περυσι 120 ευρώ και ένας γνωστός μου που το είδε μου είπε ότι είναι πανάκριβο για το μέγεθος του...δεν έχω ιδέα λοιπόν..ελπίζω να αποκτήσω απο εσάς!Λοιπόν;; Τι να κάνω? Βοήθησε αυτό που έγραψα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς μια φωτό θα βοηθούσε (του ενυδρείου) τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα να βρω τίποτα με τον κωδικό που μου έδωσες ίσως κάποιος άλλος το καταφέρει.
Για να βρούμε τα λίτρα του ενυδρείου σου μήπως μπορείς να μας πεις διαστάσεις (μήκος - πλάτος - ύψος) Επίσης αν μπορείς περιεγραψέ μας λίγο το φίλτρο του ενυδρείου και τι υλικά υπάρχουν μέσα σε αυτό. Μην ανησυχείς σιγά σιγά θα τα καταφέρεις είσαι στο σωστότερο μέρος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 25 λίτρα!
εγώ τώρα δεν είμαι ιδικός αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζε τα χρυσόψαρα στο ενυδρείο και ας μην δουλεύει το φίλτρο? τουλάχιστον είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε γυάλα!! το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιστρέψεις τα χρυσόψαρα! http://www.akva-exo.cz/obrazky/2002.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 25 λίτρα είναι πολύ λίγα για 3 χρυσόψαρα!
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα αλλα πολυ περισσοτερα απο μια γυαλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει λοιπόν να φτιάξει το φίλτρο (ή να πάρει κάποιο καινούργιο) και με την βοήθεια κάποιου από την περιοχή της να το μπολιάσει και να βάλει εκεί τα 3 χρυσόψαρα με το σκεπτικό όμως οτι σύντομα θα πρέπει να αλάξουν οι συνθήκες ή να φύγουν τα χρυσόψαρα ή να μεγαλώσει ο χώρος.
|
||||
|
||||
![]()
Μετά είναι να μην εκνευρίζομαι με τα πετ σοπ!!??? Όταν το είχα πρωτοπάρει είχε πει ο μαγαζάτορας να βάλω μέσα 2 οράντα, ένα χρυσόψαρο που είναι σαν κοκκινοσκουφίτσα, άσπρο με κόκκινοπορτοκαλί στο κεφαλάκι να προεξέχει, ένα μαύρο με πεταχτά μάτια...όλα αυτά μαζί!! Και τόσο καιρό έκλαιγα που μου πεθαίναν το ένα μετά το άλλο...γαμω.,ώ,΄χω΄δ,δω,΄'ω,χ.ω,,ω΄δω,΄λδω........ τι να πω!!!! Λοιπόν, το ενυδρείο 25 λίτρων από ότι φάνηκε..έχει δεξιά την αντλία που δεν έχει μέσα τίποτα από όσα διάβασα σε άλλα ποστ..δηλαδή άνθρακες και τέτοια. Η αντλία έχει ένα ανεμιστηράκι που απο κει περνάει το νερό και γεμίζει με οξυγόνο (το άνοιξα να δω γιατι δεν δούλευε!!) . Αυτό όλο ενώνεται με ένα σωλήνα με ένα πράγμα μαύρο που καλύπτει όλο τον πάτο του ενυδρείου σαν μια τάβλα πείτε, η οποία έχει μικρές μικρές τρυπίτσες και απο κάτω ένα κενό. Εκεί όταν είχα τα άλλα ψάρια , μαζεύονταν όλες οι ακαθαρσίες . Αλλά δεν έχει ούτε σφουγγάρια που διαβάζω αλλού ούτε τίποτα!!!!! Έχει 3 πλαστικά φυτά και στον πάτο έχει διακοσμητικές πέτρες γυάλινες....Από όσα διάβασα για τα δικά σας ενυδρεία , αυτό που έχω εγώ είναι σαν απο τον ¶ρη!!! Α, έχει επάνω λάμπα, μπλε.αυτά....τι να κάνω τα ψαράκια??? Έχω έναν μονομάχο μόνο του σε γυάλα...και σε μια άλλη ένα χρυσόψαρο που είναι άσπρο και στη ράχη πορτοκαλί, ένα μαύρο με πεταχτά ματάκια και ένα πορτοκαλί όλο με φουσκωτή κοιλιά/...τι να κάνω???
|
|
||||
|
||||
![]()
δε πας μια βολτα απο τα carrefour να παρεις το ενυδρειο που κανει γυρω στα 100 ευρω? καμια σχεση με το 25 λιτρο.
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον θα παώ όπως το βλέπω!!και έδωσα 120 γι αυτό που έχω..τέσπα τι να κάνεις...η άγνοια πληρώνεται ακριβά!!
ερώτηση: sarpijk εκείνο που έχεις στην φώτο το δάχτυλο τι είναι?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 15-02-07 στις 22:08 |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον ο Χρίστος το ξέρει το ενυδρείο και είναι 25 λίτρα να βγάλεις την τάβλα που έχει μέσα καθώς και τα ανεμηστιράκια κλπ και να αγοράσεις ένα φίλτρο ικανο΄για τα λίτρα σου (εσωτερικό) χωρίς άνθρακα αλλά με σφουγγάρι ή κάποιο άλλο κεραμικό - βιολογικό υλικό και να βάλεις τα χρυσόψαρα εκεί έστω προσωρινά.
Ξαναλέω οτι ο χώρος είναι μικρός μια και κάθε χρυσόψαρα θέλει 30 λίτρα τουλάχιστον. Επίσης καλό είναι να αντικαταστήσεις την μπλέ λάμπα με μια daylight ή τουλάχιστον λευκή.
|
||||
|
||||
![]()
οκ...αύριο αν είναι θα πάω να πρω φίλτρο..τι θα ζητήσω? Φίλτρο για ενυδρείο 25 λίτρων??Συγγνώμη, μα δεν γνωίζω γι αυτό ρωτάω μπας και σώσω τα ψαράκια μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το λες φίλη μας! Σκέψου όμως και την πρόταση του φίλου ποιο πάνω για το ενυδρείο του carrefour
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα! Πρόβλημα? | andreasp | Χρυσόψαρα | 41 | 17-02-07 09:42 |
Νεκρά Χρυσόψαρα | orthros | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 24-09-06 16:02 |
Tροπικά με χρυσόψαρα? | kefalonitis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-07-06 00:46 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |