|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι σε ομορφιά δε συγκρίνονται τα σκληρά κοράλλια με τα μαλακά , ειδικά το bubble είναι από τΆ αγαπημένα μου ,αλλά είναι και αρκετά ακριβά.
Το ενυδρείο τρέχει μόλις 15 μέρες και δεν θέλω να ρισκάρω. ![]() Είχα σκοπό να μη βάλω τίποτα μέσα για 1-2 μήνες και να ρίχνω λίγη τροφή μόνο για τη βιολογία αλλά πήρα θάρρος προχθές που μέτρησα αμμωνία κα νιτρώδη και είδα 0. Έτσι αποφάσισα να βάλω κανένα κλόουν και κανένα φτηνό και χωρίς πολλές απαιτήσεις κοράλλι, πολύποδα δεν ξέρω τι θάναι αυτό. Ανάλογα και τι θα υπάρχει στο μαγαζί αυτή τη περίοδο. Δυστυχώς εδώ στη Κρήτη έχουμε περιορισμένες δυνατότητες σε κοράλλια. Στα Χανιά δε, δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να πουλά θαλασσινά είδη ακόμα. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατάλληλος χρόνος τοποθέτηση ζωντανού βράχου. | nikman | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 11-01-07 09:43 |
Ασθένειες Κοραλλιών (SPS) | accnt | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 06-11-06 09:40 |
Τοποθέτηση Φυτων.. | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 09-10-06 13:29 |
Τοποθέτηση Θερμοστάτη | Juan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 21-10-05 07:53 |
τοποθέτηση λαμπών | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-04 23:43 |