|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην το βγάζεις το καπάκι γιατί κάνουν πολλές βόλτες αμα τους έρθει.
Εγώ έχω ένα ενυδρείο με χωρίσματα για μονομάχους και σε κάθε δωμάτιο έχω από μια γαρίδα. Προχτές 2 αποφάσισαν να αλλάξουν δωματιο και βρέθηκαν σε διπλανά. Η μία μάλιστα πρέπει να πέρασε 2 συνεχόμενα δωμάτια και όχι ένα. Για να γίνει αυτή η μετάβαση πρέπει να βγούνε από το νερό περίπου 5-6 πόντους και να περάσουν πάνω από το χώρισμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μήπως ξέρει να μου πει κάνεις αν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του θέματος; ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς πλεον να αλλάξεις εσύ τον τίτλο του θέματος...Αν θες να αλλάξει ο τίτλος του θα πρέπει να απευθυνθείς με pm σε κάποιον από τους moderators της κατηγορίας αυτής...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας!
Πριν λίγες μέρες πρόσεξα πάνω στο ξύλο, ένα άσπρο (ημιδιάφανο θα έλεγα) πράγμα σαν βλένα, σαν λεπτό πυκνό μυκήλιο, σαν βαμβάκι πολύ μουλιασμένο... Θυμάμε ότι είχα δει σε άλλο ποστ να έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα. Η απάντηση ήταν ότι ίσως να έφταιγαν οι αραιές αλλαγές νερού. Κι εγώ αυτές τις μέρες παραμέλησα τις αλλαγές. Κάνω 20% κάθε 2 μέρες. Οπότε εμφανίστηκε αυτό το πράγμα. Κι εκεί που αναρωτιώμουν πως να το καθαρίσω χωρίς να ταράξω τις γαρίδες, έδωσε τη λύση το σαλιγκάρι planorbis corneus (το λατρεύω αυτό το πλάσμα ![]() Τι μπορεί να είναι τελικά;
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |