|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό σου είναι μια χαρά.
Το απεσταγμένο που αγοράζουμε έτοιμο συσκευασμένο έχει από 005 έως 020. Το νερό της βρύσης σου το μέτρησες;; Κανονικά θα πρέπει να είναι από 150-200. Όσο η μεμβράνη, σου βγάζει κάτω από 050 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το λογικό είναι η μεμβράνη σου να μπουκώσει κάποια στιγμή και να σου παρέχει χαμηλή ροή, οπότε και θα πρέπει να την αλλάξεις. |
|
||||
|
||||
![]()
τα tds εχουν σχεση με τα προ φιλτρα η μονο με τη μεμβρανη?
τελικα καθε 6μηνο θελουν αλαγη τα προ-φιλτρα?εμενα τωρα εκλεισε 6μηνες. να τα αλαξω? το νερο της βρυσης εχει 186ppm και κατι αλλο πως πρεπει να συνδεσω τα σωληνακια για να κανω φλασ στην μεμβρανη? ειναι η αγκουα μετικ 90 |
|
||||
|
||||
![]()
Με την μεβρανη
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το tds μετράς τα σωματίδια που υπάρχουν στο νερό σου, άρα αυτά που περνάνε από την μεμβράνη σου.
Εάν η ροή έχει πέσει αρκετά θα πρέπει να αλλάξεις τα προφίλτρα σου. Το 6 μήνες είναι σχετικό. Εάν η περιοχή σου έχει πολλά σκουπίδια μπορεί να χρειάζεται και πιο συχνά. Έχε σαν μέτρο σύγκρισης το πόσοι ώρα κάνει να σου γεμίσει ένα ποτήρι. |
|
||||
|
||||
![]()
στο χαρτι λειτουργιας της οσμοσης εγραφε οτι τα προ-φιλτρα θελουν αλαγη καθε 6μηνο (ενταξει αυτοι τι αλλο θα λεγανε).εγω ξερω αρκετους που δεν τα εχουν πειραξει για χρονια.
η ερωτηση μου ειναι:αντε και το φιλτρο νηματος αργει να στουμποσει (γιατι το νερο μου ειναι αρκετα καθαρο) και δουλευει. μηπως ομως το προ-φιλτρο του ανθρακα αφου περασει το 6μηνο 8μηνο 10μηνο αρχισει να χανει την δυναμη του και αφηνει το χλωριο να περναει? πως μπορουμε να το ξερουμε αυτο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |