|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου
|
|||
|
|||
![]()
Κανατε τις ελλειψεις μας εντονοτερες και τις μελλοντικες υποχρεωσεις μας μεγαλυτερες...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια σε όλους και από εμένα.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να μην εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στην δημιουργεία αυτού του πανέμορφου περιπτέρου. Χαλάλι η κούραση από το αυθημερόν ταξίδι.
Γύρισα πίσω φορτωμένος όμορφες εικόνες και γνωριμίες με τα παιδιά του συλλόγου που πιστεύω θα αντέξουν στον χρόνο.¶λλωστε η αγάπη για τα ενυδρεία που μας ενώνει είναι ποιό δυνατή από την απόσταση. Το μόνο που σας εύχομε είναι να είστε όλοι καλά, και στην επόμενη έκθεση να μας χαρήσετε ένα ακόμη μεγαλύτερο περίπτερο. Ραντεβού το 2009.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο, πολλά πολλά μπράβο σε όλους!
Εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |