|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα να αναλυσω λιγο το κοστος και το χρονο των σκεψεων μου
γυαλι 10χιλ 3 τμ 110 ευρω + μεταφορα και κινδυνος ατυχηματων (σπασιμο- φθορα καθισματων κτλ) σιλικονες wurth 10χ3 τεμ 30 .. + κολημα -τσεκαρισμα 2-3 μερες κατασκευη καπακι 15 .. + μετρημα, μονταριμα, κοψιμο λουστρο καπακι 30 .. + πηγαινε - ελα ηλεκτρικα 50 .. + .. .. .. αν αναλογιστουμε πως ολα αυτα στοιχιζουν χοντρικα 210 ευρω +- 20% και δαπανη χρονου μια εβδομαδα, τοτε γιατι να μην παω σε καποιο aqua shop και να αγορασω ενα με 250 ευρω απλα δειχνοντας στον πωλητη ποιο θελω (εκτιμομενος χρονος 5 sec!)? . Δεν θελω να το παιξω εξυπνος απλα ρωτω και εσας εχω καπου αδικο? . Παντως επειδη και εγω εχω την αναγκη της ψυχικης ικανοποιησης που προσφερει η ιδιοκατασκευη μπορει τελικα να μην υπολογισω το κοστος και το χρονο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 13-02-07 στις 12:36 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
Κίνδυνος Αποκόλλησης τζαμιών; | bakogiannisd | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 30-09-06 18:13 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |