|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ από την άλλη θα σου πω ένα μπράβο που δέχεσαι την κριτική καλοπροαίρετα και είσαι διαθετημένος να ακούσεις τους ειδικούς του forum επί κιχλίδων.
![]() Επίσης το γούστο είναι υποκειμενικό, αλλά οι περισσότεροι από μας εδώ συμφωνούμε ότι το καλύτερο aquascaping είναι το φυσικό. Δηλαδή να μιμηθείς όσο περισσότερο γίνεται το φυσικό περιβάλλον των εκάστοτε ψαριών. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη φίλε μου.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου με την σκλιρη κριτικη γυνεσε καλιτερος και ειναι απαραιτιτη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο σχόλια, τα είπαν όλα οι παραπάνω... θα ήθελα να σταθώ όμως στο οτι ο φίλος μας δέχεται πολύ διακριτικά και με προσοχή την κριτική που ασκείται απο τα υπόλοιπα μέλη χωρίς "εμπάθειες"... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ![]() Με τέτοια στάση, επιφορτίζεσαι με την "ευθύνη" του να φτιάξεις ένα ΤΕΛΕΙΟ ενυδρείο! ![]() Η βοήθειά μας σε ό,τι μπορούμε είναι κάτι παραπάνω απο δεδομένη! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3500 λιτρα............... | jojo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 168 | 12-03-17 20:47 |
νεο τανκ για δισκους βοηθεια | alan boy | Δίσκοι | 107 | 01-02-08 19:29 |
καινουργιο τανκ, αλλα ποιο? | gregman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-11-05 01:26 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |