|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινονται αρκετα οριακα,και σου συνιστω να μειωσεις λιιιιιγο την θερμοικρασια ,γιατι τα νεον σε σχεση μετα υπολοιπα ψαρια χρειαζονται πιο δροσερο νερακι.......
το φιλτρο σου τι ειπαμε οτι ειναι ....??(μαμα..?????????) για καντο λιανα,να το καταλαβουμε....... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ακριβώς θέλεις να σου πω για να το κοιτάξω...νομίζω οτι είναι λίγο japanise αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.Λοιπόν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!
|
||||
|
||||
![]()
απλα ηθελα να μαθω ποσα λιτρα την ωρα σου δινει.........
|
|
||||
|
||||
![]()
Qmax=1000L/h αυτό είναι;Το έγραφε πάνω στην αντλία.Φίλε MiziGR ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου.Περιμένω και άλλες κριτικές...Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 11-02-07 στις 21:22 |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου ειδικα για πρωτο αποτι καταλαβα!βαλε μερικα φυτακια ακομα να δειξει!1000λ.α.ω ειναι παρα ΠΑΡΑ πολλα για 50λ θες 5 φορες<το πολυ> τα λιτρα σου!
|
||||
|
||||
![]()
Καλά κατάλαβες φίλε steady.Στην αρχή ο συνδιασμός μου ήταν πατάτα (με αστακούς και όσκαρ αν θυμάστε).Για τα φυτά έχετε απόλυτο δίκιο και θα τηρίσω τις συμβουλές σας.Κάποια άλλη παρατήριση;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο το ενυδρείο σου
σαν παρατήρηση θα σου κάνω αυτό που μου είχαν κάνει και εμένα και πιστεύω θα δείξει περισσότερο όμορφο και το δικό σου, είναι να βάλεις το φυτό και το ξύλο (που τα έχεις στην μέση ) προς την άκρη του ενυδρείου και στην μέση να το αφήσεις κενό δηλαδή και νέα φυτά να προσθέσεις να κοιτάξεις να τα τοποθετήσεις στις πλαϊνές πλευρές του ενυδρείου καλή συνέχεια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|