|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις χρήσιμες συμβουλές σας.
Ανυπομονώ να ανοίξουν τα μαγαζιά αύριο για το κλασσικό shopping. Καλά αυτά τα labidochromis είναι πανέμορφα!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14654 πήγαινε στο ποστ 29 εκει που γράφει ο mmbunα
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το γέμισα με νερό, έβαλα στο φιλτρο τα κλασσικά σφουγγάρια και SIRORAX ,και το έχω και δουλευεί από την δευτέρα.Εχτές έβαλα και 6 μικρά ψαράκια για να βοηθήσουν στο στρώσιμο.Τελικά όπως καταλαβαίνετε επέλεξα την αργή μέθοδο γιατί τελικά η αναμονή ΑΞΙΖΕΙ.
Έκανα και της πρώτες μετρήσεις για να δώ απο που ξεκινάω: ph 7,6 no2<0,3 kh 6 Έχω και ένα τέστ που μετράει nh3-nh4 τι ακριβώς είναι αυτό? Και πόσο πρέπει να έχω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ΝΗ3/ΝΗ4 δες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=6988 |
|
||||
|
||||
![]()
Στρώνεται τώρα με τα ψαράκια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαράκια ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναμένω την απάντηση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι ο τροπος που διαλεξες ειναι ο πλεον σωστος.
Γιατι δεν ζητας απο καποιο μελος του φορουμ να βρεθειτε και να σου δωσει λιγο βιολογικο υλικο απο το φιλτρο του? Ετσι δεν θα χρειαστει να κανεις στρωσιματα και τετοια.. Δεν τα λυπασαι τα ερμα τα ψαρακια σου??? Κριμα ειναι... Αφου υπαρχει κιαλλος τροπος ...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ακριβώς τι ψάρια είναι αυτά αλλά μου τα έδωσαν τα παιδιά στον υδάτινο κόσμο αφού πρώτα τους είπα τι θέλω να κάνω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με απορίες για Κιχλίδες! | Kostis T. | Malawi | 4 | 29-12-04 01:24 |
Συμβατές κιχλίδες! | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 26-08-04 01:23 |
Φυτά με κιχλίδες? | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-03-04 16:54 |