|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία καλησπέρα .Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Θα σας « ζαλίσω » λίγο ακόμα .Μίλησα με τον Ανδρέα από την ζωοφιλία . Είμαι ανάμεσα στο καρατ της eheim και το aquatlantic το evasion το 2μετρο,το οποίο είναι 830lt. Τι λέτε; Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας και την συμβουλή σας. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 10-02-07 στις 23:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να γινεις πιο σαφής..
Για πια μοντελα μιλας ακριβώς, και κατα προτμηση να μας δωσεις και τα λινκς απο το site του κατασκευαστή. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι τιμες τους ειναι παραπλησιες;
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...Ybmwgm4JIUZBv0 AYTO EINAI TH EHEIM LEEI ΚΑΙ ΤΙΜΗ
http://www.aquatlantis.com/# 2 μετρα 6οχ70 830 λιτρα evasion 2250 eur xoris filtro τησ aquatlantis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-02-07 στις 08:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι πρωι και να μην το βλεπω, αλλα το δευτερο ενυδρειο δεν το βρισκω πουθενα...
Παντως για το αλλο εχω να πω τα εξης. Μεγαλο και "βασιλικο" ενυδρειο. Μπολικα λίτρα επισης... Θα το επερνα με το technick-kit με το 2080 και φυσικά Τ5 φωτισμό. Το ονομα eheim ειναι εγγυηση, οχι οτι η aquatlantis δειχνει ασχημη στο pdf, αλλα απο κοντά απλά δεν έτυχε να συναντηθούμε. Αν καταλαβα καλα το aquatlantis ειναι πιο ακριβό? Αν ναι θα πρεπει να μας εξηγησεις και γιατί... Τι σκεφτεσαι να βαλεις μέσα? Υποθετω οτι εχεις τον καταλληλο χώρο και το δαπεδο αντέχει. (συνηθως δεν υπαρχει προβλημα, αλλα στα μεγαλα ενυδρεια καλο ειναι να το τσεκαρουμε..) ΥΓ. οταν θελουμε να προσθεσουμε κατι μετά από λιγο κανουμε EDIT και δεν ανοιγουμε νεο post... Τα λεω στη νυφη για να τ'ακουν και διαφορες αλλες πεθερές, παλαιες και νεες.. (εχω βαρεθει να κανω merge posts) |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω ένα ενυδρείο ενός μέτρου της Aquatlantis...Καλό είναι αλλά καμμία σύγκριση με της Eheim που έχω δει από κοντά...Και από εξοπλισμό φύσικά καμμία σχέση...Το ένα έχει εσωτερικό ενώ το άλλο εξωτερικό φίλτρο...Επίσης η Eheim έχει καλύτερο φωτισμό...
Το Aquatlantis όμως αν κατάλαβα καλά είναι μεγαλύτερο από το Eheim...Οπότε ίσως να θες να προτιμήσεις τα επιπλέον λίτρα από τον καλό εξοπλισμό,μια και τον εξοπλισμό μπορείς να τον προσθέσεις και εσύ ενώ τις διαστάσεις δεν μπορείς να τις αλλάξεις...
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά,
Κώστα το Evasion που λέει ο Πάνος είναι σαν αυτό που έχω στην είσοδο του μαγαζιού με τους δίσκους και τους Baryancistrus. Μόνο που αναφέρεται στο δίμετρο. Έχει 8 Τ5 με ανακλαστήρες, πολύ ωραία και ποιοτικά φινιρίσματα, 15άρι τζάμι και πραγματικά πολύ καλή βάση. Το πρότεινα στον Πάνο γιατί τα προτιμώ κι εγώ προσωπικά, συν το ότι έχει καλύτερες διαστάσεις και στα λίτρα του είναι πιο φθηνό, συν το ότι βγαίνει και σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε οξυά που φαίνεται λίγο παιδική για τόσα λίτρα ενυδρείο. Από εκεί και πέρα ο υπόλοιπος εξοπλισμός ούτως ή άλλως έξτρα είναι, ούτε της ΕΗΕΙΜ έρχεται με εξοπλισμό...... το όνομα πληρώνεις πίστεψέ με, μαγαζί έχω και τα ξέρω. Εγώ όποιο και να μου ζητήσει τα ίδια θα βγάλω......... να βοηθήσω προσπαθώ!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Προταση μαγαζιου για αγορα-παραγγελια ενυδρειου. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-09-04 20:41 |
Αγορα ενυδρειου κρυου νερου. | silver | Χρυσόψαρα | 1 | 19-09-04 23:21 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |