|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφος είναι...
![]() Αν αντί να μικρύνεις την ανάλυση της φωτό για να την ανεβάσεις,έκοβες το κομμάτι της που δείχνει το ψάρι,τότε θα φαινόταν πιστεύω αρκετά καλά για μια πρώτη άποψη σχετικά με το φύλλο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μη γελασεις αλλα αυτο καταλαβα οτι μου ειπες να κανω.....χεχε...αλλα κωστα αν δεν μη παιδευεσαι ...θα παω να παρω αγγουρακι και θα τον φερω "καρτα φατσα"....
|
||||
|
||||
![]()
Κατι τέτοιο σου είπα να κάνεις αλλά στην original φωτό,δηλαδή σε αυτή που τράβηξες με τη μηχανή σου,πριν της ρίξεις την ποιότητα για να την ανεβάσεις...Αφού όμως θα τον βγάλεις φωτό από κοντά,ακόμα καλύτερα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και οχι σε bmp κατα προτιμηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ταισα σκουλικακια τα ψαρια και με εκπληξη ειδα οτι βγηκε πολυ πιο νωρις απο οτι με εχει συνηθησει....αδραξα την ευκαιρια και τραβηξα καναδυο ελπιζω να βοηθησουν...
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φλουταρισμένο το ψάρι δυστυχώς και δεν φαίνεται αυτό που θέλω...
|
||||
|
||||
![]()
ισως απο αυτες κωστα......??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |