|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του συλλογου που καταφεραν ενα πραγματικα υπεροχο αποτελεσμα. Απο την πρωτη μερα που σας παρακολουθουσα απο απεναντι φανηκε οτι θα ανεβαζατε τον πηχη ψηλα. Και παλι μπραβο!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι πραγμα ειναι αυτος ο Στελιος ρε παιδια... Η θα καθεται και θα χαζευει η θα μιλαει... Σηκω βρε δουλεψε λιγο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω άφωνος έμεινα.
Όλα μούρλια, μπράβο σας παίδες. Το δε φυτεμένο με τα σκαλάρια είναι εξαιρετικό. Συγχαρητήρια σε όλους σας με κάνετε και νοιώθω περήφανος..πολύ περήφανος. |
|
||||
|
||||
![]()
Altum, οχι scalare...
Πραγματικα υπεροχο ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
EEEEEEEEEEEE τι θα γινει με το δικο μου ενυδρειο ........ Ουτε μια φωτο ......
|
||||
|
||||
![]()
Μαλαουι ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου αρεσε και αυτο με τα χρυσοψαρα..
Καθαρες , λιτες γραμμες και μινιμαλ στοιχεια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |