|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και καθυστερημενα λογω προβληματος,
να χειροκροτησω και να βγαλω το καπελλο, σε οσους και οσες ασχολουνται με το θεμα. η ολη προσπαθεια ειναι απλα, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι εγώ αυτή η όμορφη πειρατή, αν και πολύ θα ήθελα να παραβρίσκομαι...
![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blanch : 07-02-07 στις 23:12 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας πει καποιος στον πειρατη ποια ειναι η κοπελα...Ετοιμος ειναι ν ανεβει Θεσσαλονικη...Ατιμα νιατα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() PS: (το "φρρρρρρρ"... τί ήταν?)
|
||||
|
||||
![]()
(Μ)πέναλτυ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπονω την αγωνια καποιον αλλα εδω μιλαμε μονο για το περιπτερο του συλλογου και για κανενα αλλο, οποτε παρακαλω να μην πλατιαζουμε...
και για να μην μακρυλογουμε να σας συστησω την μασκοτ του περιπτερου μας και να σας παρουσιασουμε ενα βιοτοπικο ενυδρειο...βιοτοπος του πλανητη Κρυπτον, συντομα και φωτο απο τα ψαρια που το κατοικουν...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειμαστε πολυ μπροστα....Αφου ο συλλογος διαθετει και μασκοτ ειμαστε και οι πρωτοι....ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΗ ΜΑΣΚΟΤ.....ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ....
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια,καταπληκτικη δουλεια πραγματικα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Στελάρα τρελέ μου όλο πρώτη μούρη είσαι στις photo και συνέχεια "κάνεις" πως δουλεύεις, μάλλον το κάνεις για να τραβάς τα βλέμματα, μαζί και τη φωτογραφική μηχανή...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ ένα έχω να σας πω παιδιά... ΜΠΡΑΒΟ ![]() Υ.Γ. Θέλω κι εγώ να μάθω ποιά είναι η κοπελιά στη photo... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() αρε Ζ Χ με τις φωτο σου...θα μου την κλεψουν ![]() (τωρα αυτο καλο ειναι η κακο?) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Apo tin geitoniki Italia sas stelno tous agonistikous mou xairetismous.
Bravo paidia !!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Italy, TWELVE points...!" "Italie, DOUZE points...!" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή η προσπάθεια! Συγχαρητήρια...
Προσωπικά μ'αρεσε η φωτο του Προέδρου...όλα τα λεφτά ![]() Περιμένουμε εντυπώσεις του κοινού! Για να δούμε και καινουργια μέλη!
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι το ενυδρείο του Pritani ρε? :P
Προσθέσαμε και 6 από τα πανέμορφα πιρανχακια μου .... :P |
|
||||
|
||||
![]()
Αριστούργημα!
![]() ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blanch : 09-02-07 στις 01:29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |