#11
|
|||
|
|||
![]()
Gewre αν εννοείς ψήσιμο στο φούρνο, πού κολλάνε οι χαμήλές θερμοκρασίες??? Γιάννη η μόνη επεξεργασία που στην ουσία προτείνω είναι η χλωρίνη για να ψοφίσουν όλα τα μικρόβια και οι μύκητες, αυτό δεν συντελεί στο σάπισμά του. Εγώ έχω μερικά κομμάτια που δεν έχουν σαπίσει εδώ και τρία χρόνια!!!!
Τα μικροκύματα ζεσταίνουν (με την παλμική κίνηση που προκαλούν στα μόρια του νερού), ούτε βράζουν ούτε απολυμαίνουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 08-02-07 στις 11:25 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναμμα και σβήσιμο των λαμπων στο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-09-06 13:40 |
Ζάχαρη και μαγιά στο ενυδρείο. | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-03-06 01:17 |
Κλαδιά δέντρων από ποτάμι; | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-03 11:43 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |