|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ,αλλα ακομη και αν σου επιανε θεωρω οτι δεν θα σου αρεσε το τελικο αποτελεσμα γιατι το συγκεκριμενο φυτο ειναι αρκετα ψηλο για γκαζον για το ενυδρειο σου....
τεσπα,θα πρεπει να περιμενουμε μαλλον κανα 2 μηνακια ακομη...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεχρι τοτε κραταμε με χαλιναρια νιτρικα και φωσφορικα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επαναφερω το θεμα, γιατι εχω μια υποψια οτι αλλου ειναι το προβλημα: Η αμμος που εχει το ενυδρειο, ειναι αποκλειστικα λεπτοκοκη. Μιλαμε για πολυ ψιλη αμμο. Ειναι η χαλαζιακη της hagen για οσους τη γνωριζουν. Πριν απο λιγο λοιπον, εκανα καποιες μεταφυτεψεις και ειδα οτι τα χαμηλοτερα στρωματα της αμμου εχουν ενα μαυρο χρωμα και καθως την ανακατευα, φευγαν μεγαλες φυσαλιδες. Απ' οτι νομιζω αυτο ειναι ενδειξη αναεροβιων περιοχων... Αλλα παλι δεν εχει καλα καλα ενα μηνα που εβαλα τη συγκεκριμενη αμμο. Τοσο γρηγορα σχηματιστηκαν αυτες οι περιοχες? Οπως και να εχει, εχω την εντυπωση οτι το acicularis αρχισε να σαπιζει λογω κακης κυκλοφοριας νερου-οξυγονου στις ριζες του φυτου, πραγμα που αν αληθευει, πρεπει να αντικαταστησω την αμμο με μια πιο χοντρης διαμετρου...
Ειναι ορθη η παραπανω αποψη?
|
||||
|
||||
![]()
Θανο ο 1 μηνας ειναι λιγος για δημιουργια αναεροβιων περιοχων. Απο την αλλη το μαυρο χρωμα χαμηλα ειναι περιεργο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Γιωργο, τιποτα δεν εβαλα στο υποστρωμα. Αλλα τα συζητησαμε, ετσι κι αλλιως στην εκθεση και καταληξαμε στο οτι αφου δεν ειναι σωστη αυτη η αμμος για φυτεμενο παμε για ξεστησιμο.Οποτε ψαχνω χαλαζιακο 2-3mm...
|
|||
|
|||
![]()
Επαναφερω το θεμα μετα απο 2 χρονια .
Επειδη και εμενα με προβληματιζει οτι καποια σημεια καφετιζουν και γενικα ψηλωνει αρκετα . Κουρευται η απλως ξεριζωνουμε καποια σημεια ? Προσπαθησα να ξεριζωσω καποια σημεια αλλα μαζι μ αυτα τα σημεια μου σηκωνοτανε ενα μεγαλο μερος . |
|
||||
|
||||
![]()
εγω την κουρευα...δεν παθαινε τιποτα...
για να μη καφετιζει και να δεχεται φως παντου θελει αραιωμα που και που. δυστυχως κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα και επρεπε να τη βγαζω ολοκληρη απο το νερο..να τη χωριζω σε μικρα ματσακια και να την ξαναφυτευω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eleocharis acicularis | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-06 17:59 |
Eleocharis acicularis, ερωτήση | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-05-06 19:21 |