|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηδη απο τωρα εχουν αρχισει και ακουγονται τα σκισιματα!
![]() Αναφερομαι σε φημες για ανοιχτα στοματα και γυαλα μυωπιας!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το περίπτερο προβλέπεται....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!
![]() Μπράβο σε όλους και μακάρι να μπορούσα να ήμουν και εγώ εκεί μαζί σας... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-ΚΟ.....!!!!
Δεν έχει λάθος...Μπράβο...Θέλω να έρθω και εγώ......!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή και κατ' ευχήν έκβαση, ευόδωση και ευδοκίμηση, κοινώς καλή επιτυχία, που απ' ό,τι φαίνεται είναι δεδομένη! Μπράβο παίδες!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις υπερβολη, γινονται τοσο ομορφα...που δε τα χορταινεις να τα βλεπεις!!!!!
μπραβο στα παιδια..!!! μπραβο βρε χρηστο..εγω δε μπορεσα να παω σημερα...ευτυχως πηγες εσυ...!!! καθαρισε το ενυδρειακι μου εεε.. ολεεε εχει ομως πολυ δουλεια ακομη, μη το βλεπετε ετσι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βάφτηκε κιόλας σήμερα βλέπω, πάει πολύ καλά, αύριο στήνουμε κι εμείς, άντε να δούμε τι αριστούργημα θα φιάξουμε...
![]() ![]() υ.γ.: η πόρτα δεν θα βαφτεί τελικά που λέγαμε? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γινεται κουκλι!!!! απο οτι ξερω δε θα βαφτει η πορτα..
O Βελλερεφόντης!!! part 1 & part 2 where there is will, there is a way ![]() ![]() ![]() Μηνιαίες συναντήσεις ΠΣΦΕ - Κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gwgw : 06-02-07 στις 16:09 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε παιδες .............αξιζετε συγχαρητητρια κατ' αρχην για την προσπαθεια...............
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo | accnt | Παραλία - Beach Bar | 55 | 24-04-07 01:16 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |