|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν λαμπες που παρεχουν και uv ακτινες και θερμοτητα?ποσο παει μια 40watt ξερει κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος ότι μια ρίζα mopani το "βολεύει" για να λιάζεται...
Το ενυδρειάκι που το έχεις τώρα είναι μοα χαρά, σε καλύπτει απόλυτα για κανα δυο χρόνια... Προσοχή σε αυτά που είπε ο sarpijk καθώς και τις φωτό!!! Τα sliders γίνονται θηρία, γι'αυτό να το έχεις στο νου σου ότι στο μέλλον θα χρειαστείς μεγάλη γυάλα και καλό φίλτρο. Την άμμο θα σου πρότεινα να την βγάλεις γιατί υπάρχει περίπτωση να καταπιεί λίγο πράγμα που θα του δημιουργήσει εντερικά προβλήματα.
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω σε ολους!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
http://www.rainforest-gr.com/erpeta.html
http://www.rainforest-gr.com/main.html η διευθηνση είναι πάνω-πάνω... Ακόμα και αν δεν είναι κοντά σου, μπορεί να σου στείλει με κουριερ...Είναι πάρα πολύ καλός ο καταστηματάρχης και γνωρίζει πολλά πράγματα..... ![]() Και οι τιμές του είναι αρκετά καλές μπορώ να πώ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα δεν ειναι κοντα του, αφου ειναι μολις 10 λεπτα απο το σπιτι μου...
|
||||
|
||||
![]()
ε καμια 350χιλιομετρα δεν το λες και μακρια!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να παραγκείλεις...!!
|
||||
|
||||
![]()
πειρα αυτο το ασπρο χελωνακι που βαζεις στο νερο και αφηνει ασβεστιο για το καβουκι nutrafin γραφει να το βαλω ολοκληρο μεσα και αυτο θα λιωνει σιγα σιγα?μηπως να σπασω το μισο λογο του οτι εχω λιγο νερο?αμα ξερει κανεις και το χει ας μου πει!
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να το βάλεις και ολόκληρο (λιώνει παρα πολύ αργά)
αλλά αν θες πρώτα να το δοκιμάσεις σπάσε ένα πόδι και βαλτό!!! το πόδι και μόνο θα κάνει καμία βδομάδα να λιώσει!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-07-06 20:11 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |
φοβερο χελωνακι | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-01-06 17:48 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-02-04 14:35 |