|
|
||||
|
||||
![]()
το φίλτρο με τι νερό το έπλυνες? Ελπίζω με νερό από το ενυδρείο αλλά κάτι μου λέει οτι το έπλυνες με νερό βρύσης πράγμα πολύ κακό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μέγεθος είναι το ψαράκι σου?? Εγώ επιδιόκω να μου γεννήσουν αλλά δεν το βλέπω πιθανο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα χρυσόψαρα στο 20λιτρο θα πρέπει να μετακομίσουν σύντομα γιατί ασφυκτιούν. ¶κουσα βέβαια κάτι για λίμνη...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ντρέπομαι ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει σχέση με την αλλαγή θερμοκρασίας. Δες αυτό: http://www.goldfish.gr/forum/forum_p...p?TID=173&PN=1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για τα αυγά ... ο κογκολέζος βρήκε πρώτης τάξεως τροφή, (να 'ναι καλά το ψαράκι με γλύτωσε απ' το καθάρισμα) Κι εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει, εκτός απο κάτι γκάπυ που είχα πάρει παλιά και γεννούσαν και έτρωγαν τα μικρά τους. Τσατίστηκα γιατί δεν μου είπαν πως τρώνε τα μωρά και τα πήγα πίσω. Αν θέλεις να δεις γρήγορα μωρά πάρε γκάπυ. Καλύτερα όμως πρώτα να πάρεις λεπτομέριες από τους βετεράνους για να ξέρεις που βαδίζεις.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-02-07 στις 00:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγά σαλιγκαριών? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-06 14:42 |
Αυγά Σκαλαριών ψηλά στο φίλτρο. | ismini_zi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 20-03-06 09:37 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |