|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι, η μπουκάλα είναι πεντάκιλη και όχι μισόκιλη όπως είπες! Για το ενυδρείο σου των 100 λίτρων είναι μια χαρά και θα σου κρατάει αρκετό καιρό μέχρι το επαναγέμιζμα(μπορεί και 5 μήνες, ίσως και περισσότερο ανάλογα με τη χρήση της). Το κόστος για να τη ξαναγεμίζεις είναι 10 ευρώ, οπότε για μένα μη το σκέφτεσαι καν...
Τώρα στην ερώτησή σου για τις βαλβίδες ας απαντήσει κάποιος άλλος, vasilakis το controller ebay milwakee sms πόσο κοστίζει και πού μπορώ να το βρω στη καλύτερη δυνατή τιμή του? Το χρησιμοποιείς?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγώ εκεί 'γεμίζω' μια 4κιλη αλλά με τα 4 ¤ ![]() Έχω τα καλύτερα λόγια να πω, άμεσο γέμισμα, έλεγχος κτλ. Αφού φύγαμε από το θέμα να συμπληρώσω ότι το ρΗ κοντρόλερ δεν είναι απαραίτητο, αν δουλέψεις την μπουκάλα με σύνεση ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιάννη εγώ δε μίλησα ποτέ για φιάλη της Sera αλλά για πεντάκιλη φιάλη απο πρόνοια ΑΕ. Και είπα πως συμφέρει καλύτερα με αυτό το τρόπο(φιάλη πρόνοια ΑΕ μανόμετρα aquaristik) απ'το να αγοράσει έτοιμο σύστημα CO2 απο πλευρά χρημάτων...
|
||||
|
||||
![]()
Η μπουκάλα της Sera είναι μισόκιλη, τσεκαρισμένο, οπότε δεν συμφέρει με τιποτα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα που νομίζω χρειάζεται. Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας και να ξέρετε ότι λέτε δεν πέφτει στο κενό, αντίθετα όλα τα λεγόμενα σας αποτελούν βάσεις για αρκετή σκέψη και ψάξιμο. Δεν υπάρχει θέμα ξεροκεφαλιάς εδώ, αλλά θέμα άγνοιας. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ενυδρεία και κανένας από τους γνωστούς μου δεν ασχολείται (σοβαρά) με το άθλημα. Οπότε δεν έχω και πολύ καθοδήγηση. Το σετ της Sera το έχω βρει με 152 Ευρώ. Υπάρχει όμως και άλλη μία λύση την οποία σκέφτηκα σήμερα και θέλω την γνώμη σας. Τυγχάνει (λόγω επαγγέλματος), να έχει ξεμείνει στην αποθήκη μου ένα μηχάνημα David της Amstel (τροχήλατο μηχάνημα βαρελίσιας μπύρας). Το μηχάνημα αυτό έχει επάνω ένα μανόμετρο το οποίο θα μπορούσα να βγάλω και να χρησιμοποιήσω. Επίσης (λόγω επαγγέλματος), συνεργάζομαι με μία κάβα, η οποία μπορεί να μου παρέχει φιάλες με διοξειδιο του ανθρακα, δίνοντας μου την φιάλη παρακαταθήκη (δηλαδή όταν τους την γυρίσω μου την ξεχρεώνουν). Έτσι μου βγαίνουν όλα τσάμπα. Ακούω γνώμες!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 03-02-07 στις 10:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Η φιάλη μπύρας σίγουρα κάνει.
Τώρα τα μανόμετρα δεν ξέρω. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια συγνωμη δεν θελω να σας προσβαλω
αλλα μηπως ξερει κανεις κατι σχετικο με το θεμα; *** ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ CO2 *** επειδη με ενδιαφερει και εμενα το θεμα με τις ταμπλετες (και δεν αισθανομαι ιδιαιτερα πολυ Power ενυδρειοφιλο μαλλον σκεφτομαι αυτο σαν λυση μιας και δεν σκοπευω να φτιαξω μποστανι...) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν προκειται να κανεις δουλεια με τις ταμπλετες πηγαινε σε ενα μαγαζι με πυροσβεστηρες
και ζητα μια μικρη φυαλη CO2 των 500 γρ. Ειναι κατι φυαλες που δεν τις χρησιμοποιουν πια και τις δινουν ή τζαμπα ή 10 ευρω (τουλαχιστον εδω στη θεσσαλονικη). Εγω ειχα μια αλλα την πουλησα (μ........α μου ![]() παρε και εναν διαχυτη tetra και εισαι jet! Μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι θα παω να παρω ενα ακομα για να εχω καβατζα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρη το λινκ που δινεις δεν ειναι για ταμπλετες.
Οι ταμπλετες CO2 δεν ειναι λυση για να δινεις διοξειδιο στα φυτα σου, εστω κι αν αυτα ειναι λιγα και χαληλων απαιτησεων. Αν δεν θες να μπλεξεις με μπουκαλες, ή εστω με DIY, χρησιμοποιησε το Flourish Excel |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταμπλέτες CO2 | scalare | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-10-05 12:39 |