|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προς Zorba The Freak
![]() Ο netblues άμα διαβάσεις ξανά είπε για το χλώριο που κρατάει το φίλτρο άνθρακα και όχι για την σκληρότητα του νερού (άλατα) που κατά την γνώμη μου θα είναι περισσότερα στα απόνερα από ότι στο νερού του δικτύου Χωρίς να έχω γνώσεις περαιτέρω αλλά η λογική μου λέει το φίλτρο άνθρακα εκτός από το χλώριο πολύ πιθανόν να κρατάει και άλλα στοιχεία που περιέχονται στο νερό Προς dimitris21 ![]() μετά από μία μικρή αναζήτηση βρήκα αυτό το ποστ που σου παραθέτω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E9%F7%E5%DF%E1 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris the trik : 31-01-07 στις 15:20 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία ξύλου | fighterfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-06-07 22:01 |
Προετοιμασία νερού | didymos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-11-06 10:34 |
Προετοιμασία ζευγαρώματος ?? | ΒΑΣΙΛΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-03-06 19:55 |
Νερό βρύσης εναντίον νερού από Α/Ο | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 09-02-06 00:48 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |